BOATIN’

janni-deler-boattrip-marbellaDSC02481
janni-deler-boattrip-marbellaDSC02502
janni-deler-boattrip-marbellaDSC02516
janni-deler-boattrip-marbellaDSC02507
janni-deler-boattrip-marbellaDSC02608
janni-deler-boattrip-marbellaDSC02536
janni-deler-boattrip-marbellaDSC02538

AMAZING sunday out at sea yesterday!

God morgon! Igår hade vi världens skönaste söndag, fy f*n vad härligt det är att åka båt! Vi var ett gäng vänner som åkte ut på förmiddagen och vi kom hem sent igårkväll, man var ganska trött efter en heldag ute på vattnet. :-) Vi åkte en stund, stannade och badade, åkte jet ski och hoppade från båten. Efter det åkte vi till Puro Beach igen för lunch och vi simmade in från båten, så skönt men lite läskigt med alla maneter som är i vattnet nu. Vi klarade oss in utan att bli brända. ;-) Åkte vidare och hade en otroligt skön dag, när jag blir äldre vill jag skaffa mig en båt så man kan åka när man vill, finns inget härligare sätt att spendera dagen på. Har som vanligt massor med bilder så det kommer lite mer senare, nu ska jag hem till pappa för ett träningspass. Har tagit en träningsfri helg så nu ska det bli skönt att svettas lite! Hörs senare, puss <3

//Good morning! Yesterday we had the nicest sunday, holy moly it’s nice to go on a boat! We were a group of friends that went out in the morning and got back late last night, we were pretty tired after a full on day out at sea. :-) We went with the boat for a while, stopped to swim, go jet skiing and jump from the boat. After that we went to Puro Beach again for lunch and we took a swim from the boat to Puro, it was so nice but a bit scary with all the jelly fishes that’s in the water now. We made it without getting burnt. ;-) Had such a nice day, when I get older I want to get myself a boat so we can go whenever we want to, there’s not any better way to spend a day. As usual I have tons of pictures so I’ll post some more later on, now I’m heading over to my dad for a workout. Had the weekend off from training so now it’ll be nice to sweat! Talk later, hugs <3

19 reaktioner på “BOATIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.