RED LADY

janni-deler-red-dress-finders-keepersDSC02341
janni-deler-red-dress-finders-keepersDSC02337
janni-deler-red-dress-finders-keepersDSC02361
janni-deler-red-dress-finders-keepersDSC02333
janni-deler-red-dress-finders-keepersDSC02332
janni-deler-red-dress-finders-keepersDSC02322
janni-deler-red-dress-finders-keepersDSC02348

Finder Keepers dress (here!)/ Primark belt/ Phillip Lim bag/ Nelly shoes

Den här röda klänningen är magi, älskar den! Vet inte om ni kommer ihåg min blåa topp jag hade på mig förut från samma märke, den har liknande hals och jag tycker det är så snyggt. Ger plagget det där lilla extra. :-) Jag körde ett skärp i midjan då jag tycker det blir snyggare form, det gjorde att den blev lite puffigare nedtill vilket jag gillade. Rött gör verkligen så min ögonfärg poppar fram, de ser väldigt blåa ut här haha! Kul med olika färger och hur det passar till olika människor, jag kör ju oftast på alla färger för att jag inte kan bestämma mig. ;-) Nu är jag tillbaka hemma och ska hoppa in i duschen, efter träningspasset var det poolen som gällde och sen käkade vi lunch och klockan har sprungit iväg i vanlig ordning. Tror vi kör en hemmakväll ikväll och lagar någon smarrig middag, skulle behöva jobba undan lite nu när vi flängt runt i några dagar. Puss på er <3

//This red dress is just magic, I love it! Don’t know if you remember my blue top I had a while ago from the same brand, it had a similar neck shape and I just think it looks so nice. Gives the piece that little extra. :-) I went for a belt in the waist since I think that gives a nicer shape, it made it more fluffy which I liked. Red really makes my eye color pop, it looks so blue here haha! It’s fun with different colors and how it matches different people, I usually go for every color since I can’t decide. ;-) Now I’m back home and will jump in the shower, after our workout I went in the pool and then we had lunch and time flies here as usual. Think we’re having a night at home tonight and just cooking something tasty, need to get some work out of the way as well now when we’ve been all over the place for a few days. Hugs babes <3

12 reaktioner på “RED LADY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.