FLAMINGO MARKET PLACE

janni-deler-flamingo-market-marbellaDSC02474
janni-deler-flamingo-market-marbellaDSC02419
janni-deler-flamingo-market-marbellaDSC02438
janni-deler-flamingo-market-marbellaDSC02418
janni-deler-flamingo-market-marbellaDSC02439
janni-deler-flamingo-market-marbellaDSC02448
janni-deler-flamingo-market-marbellaDSC02431
janni-deler-flamingo-market-marbellaDSC02424
janni-deler-flamingo-market-marbellaDSC02466

The most fresh store in Puerto Banus is Flamingo Market Place, special pieces in one store!

God morgon! Ett annorlunda inlägg här, ni får hänga med på en shoppingtur. :-) I vintras när jag var här i Spanien så plåtade vi i den här butiken, det var första gången jag var inne i den och jag säger bara wow. Tänk er en butik med alla balla plagg samlade på ett ställe. Det är blandade märken och ägaren är en tjej som väljer ut sina favoriter från de olika märkena, och jag måste säga att vi har samma stil. ;-) Butiken är häftig att bara gå in i, hade kunnat shoppa hur mycket som helst där inne. Hittade några små godbitar som ni kommer få se på snart. Priserna är väldigt blandade, finns både budget och lite dyrare och jag tycker absolut ni ska kika förbi där om ni är här. Älskar påsarna man får när man shoppat, haha! Nu är det dags för kaffe, hörs sen <3

//Good morning! A different post here, you get to join me while I’m doing some shopping. :-) This winter when I was here in Spain we had a photoshoot in this store, it was the first time I was in it and I can just say wow. Imagine a store with all the cool pieces in one place. It’s a mix of brands and the owner is a girl that picks out her favorites from different brands, and I have to say we have the same style. ;-) The store itself is cool to just walk in to, I could’ve done so much shopping in there. Found a few goodies that you’ll see on soon. The prizing is mixed, there’s both budget and a bit more expensive and I really thing you should check it out it you’re here. Love the bags you get when you’re buying something, haha! Time for some coffee, talk soon <3

15 reaktioner på “FLAMINGO MARKET PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.