MATCHING SET

janni-deler-matching-set-greyDSC03341
janni-deler-matching-set-greyDSC03394
janni-deler-matching-set-greyDSC03397
janni-deler-matching-set-greyDSC03384
janni-deler-matching-set-greyDSC03368
janni-deler-matching-set-greyDSC03387
janni-deler-matching-set-greyDSC03411

Nelly.com set (here!)/ Céline bag/ Old shoes (similar here!)

Igår gick jag och Jon till vår nyfunna kvartetskrog för middag, då såg jag ut såhär. Bland det skönaste setet jag äger och trodde verkligen inte att det skulle finnas kvar på hemsidan men det gjorde det! :D Om ni tycker jag ser lite annorlunda ut så är det på grund av mina nyfärgade bryn. Helt sjukt vad brynen gör mycket i ansiktet, färgen kommer släppa lite närmsta dagarna men formen tycker jag är helt perfekt! Nu ska jag försöka underhålla i vanlig ordning, det är nog det jag är sämst på när det kommer till sånt. Jag är så ointresserad så jag orkar inte bry mig så mycket, väntar tills någon annan kan ta hand om det istället. Skärpning på det nu! ;-) Skönt att ha tillbaka ett par ögonbryn igen, mina har blivit så sjukt blekta i solen och samma gäller håret. Gillar det nu på sommaren iallafall! Puss på er <3

//Last night me and Jon went to our new found local restaurant for dinner, this was my look. One of the comfiest set I own and I for sure didn’t think it would still be on the website but it was! :D If you think I look a bit different it’s because of my new colored eyebrows. It’s crazy how much the brows do for the face, the color will fade a bit in the next few days but I think the shape is just perfect! Now I just have to try and keep up with that as usual, that’s the part I’m really bad at when it comes to that. I’m not interested in it so I don’t put the energy on it, always wait until someone else takes care of it instead. Need to get better at that now! ;-) Feels great to have a pair of eyebrows back anyway, mine got so sun bleached and the same goes for my hair. I like it now during summer though! Hugs babes <3

22 reaktioner på “MATCHING SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.