CARROT N’ GINGER

janni-deler-carrot-berries-breakfastDSC03423
janni-deler-carrot-berries-breakfastDSC03414
janni-deler-carrot-berries-breakfastDSC03428

Simple breakfast today, made a super tasty juice with carrot and ginger!

God morgon! Den var riktigt smarrig för min del iallafall, kom på mig själv med att vara superdålig på att göra juicer och kom ihåg några av era tips som var morot och ingefära. Vi hade det här hemma så slängde ner det i juicemaskinen och sen var det klart! :-) La i lite is efter också, den är godast iskall tycker jag! Nu sitter jag och kollar nyhetsmorgon, känns nästan som hemma. Idag ska vi iväg med några vänner och hänga i en villa, grilla, bada och bara hänga. Måste börja packa ihop här snart, på lördag åker vi ju till Grekland och efter det ska jag hem till Sverige igen. Men innan dess, njuta av de sista dagarna i mitt paradis. <3 Hörs sen hjärtan, puss!

//Good morning! It was really tasty for me anyway, just remembered my juice machine and how bad I’ve been at using it and then I came up with some of your tips and many of you said carrot and ginger. We had that at home so I just threw it in the juicer and then it was done! :-) Added some ice after as well, think it tastes the best ice cold! Now I’m watching the morning news on tv, almost feels like home. Today we’re going with some friends to a villa, barbecue, pool time and just chill. Need to start packing my bags soon too, we’re leaving on saturday for Greece and after that I’m going back home to Sweden again. But before that, enjoy my last days here in my paradise. <3 Talk later loves, hugs!

12 reaktioner på “CARROT N’ GINGER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.