Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:23 | July 31, 2015

SUMMER LOOKS

jannideler-looks-summer2015

Some of my looks from this summer, pick a favorite! (You’ll find all the pieces in the outfit-category)

Här kommer en liten outfit-throwback från den här sommaren. Nu har jag packat ner allt och lämnat lite saker här, buuhuu. :-( Anyway, mycket rött och blått i vanlig ordning. Älskar de färgerna helt enkelt! Att hålla handen i håret har tydligen blivit min nya grej, haha! Vet oftast inte vad jag ska göra med handen som inte har en väska, så då åker den upp i håret ser jag här. ;-) Nu vill jag veta vilken er favorit är? Jag kan inte bestämma mig eftersom jag gillar alla, men ska klura lite så får ni veta min favorit sen! Ha en skön fredag hjärtan, PUSS!

//Here’s an outfit-throwback from this summer. Now I’ve been packing it all in my bags and left some stuff here, buhuuu. :-( Anyway, a lot of red and blue as usual. Just love those colors, it’s as simple as that! To have my hand in my hair is apparently my new thing, haha! Usually I don’t know what to with my other hand that’s not holding a bag, so I can see that’s when it’s ending up in my hair. ;-) Now I want to know your favorite? I can’t decide since I like them all, but let me think for a while and I’ll tell you my favorite later! Have a great friday babes, HUGS!


24 kommentarer24 kommentarer om “SUMMER LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alla är så fina men favoriterna är nog 4an och 12an :) kram!

  Reply
 • Älskade looken med leopardkjolen och den blåa väskan, så snyggt ihop!! Gillar också den första outfiten jättemycket :D

  Reply
 • Allt klär dig!! Men om jag ska försöka välja skulle jag säga 1, 9 och 16. Om man räknar vågrätt :*

  Reply
 • I really like the first grey set – so simple but looks so damn good. Maybe it’s just the fact that you look good in everything :) And the red mini dress looks absolutely stunning! Also the black cold-shoulder top outfit looks so chic..It’s really hard to say which one I like the best :P I also like the after the massage shoot outfit..Love your style! Hugs! :)

  Reply
 • Thanks sweetie, makes me happy to hear! :-) <3

  Reply
 • Hei!:) To be honest, i love all the outfits :D Your blog is really my favourite-I like your style, like to look your pictures and to see how happy and positive you are :) Thanks for sharing everything. Good luck to You :)

  Reply
 • Love the white look. Your hair looks great there as well. Kiss

  Reply
 • Pastel blue jumpsuit is my favorite!
  xx
  SASHA

  Reply
 • 1,2,4,11,12 <3

  Reply
 • Jag älskar set så nummer 1 är min favorit, men alla outfits är otroligt snygga!

  Reply
 • I like 6 and 7 most :-) simpel but stylish! Would wear that myself too haha! XXX

  Reply
 • hei Janni!! I love all of your outfits! Especially the pink shorts from Nelly! I love the pink shirt and white shorts as a daily outfit and the white co-ord as an evening outfit! I love your outfits so much you’re an inspiration for me! Have a wonderful evening xxx

  Reply
 • I love them all omgggg why are you so pretty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  http://www.kassandragoldofficial.com – danish blogger and tv personality <3

  Reply
 • Så underbart snygg du är!

  Reply
 • I just LOVE all of the looks :D

  Reply
 • I have three favorites: 1, 4 and 13 (starting from the top).

  Reply
 • So many great looks!

  Your daily inspiration and motivation on http://www.letucc.com

  Reply
 • Helt omöjligt och välja en favorit! Alla är helt fantastiska på sitt eget sätt!

  Reply
 • Min favorit är nr 12 om man räknar uppifrån :)

  Reply
 • I love 1,6 and 13!!!! you are super pretty!!!! =)

  Reply
 • Alla är så snygga, men 1,3, 12 och 13 är mina favoriter :)

  Reply
 • Sätt gärna nummer i hörnet på bilderna, så blir det enklare för dina läsare att kommentera och välja (även om det kanske säger sig självt att man räknar fr. v) :) Älskar alla outfits, men 1, 2, 4, 6, 12 och 14 vinner!

  Reply
 • Måste nog säga vita shortsen och skjortan, enkelt men så jäkla snyggt!

  Reply
 • Den svarta långklänningen med fransväska är bara så snygg!

  Reply