#MARBELLALIFE

janni-deler-marbella-lifeDSC03466
janni-deler-marbella-lifeDSC03467
janni-deler-marbella-lifeDSC03492
janni-deler-marbella-lifeDSC03515
janni-deler-marbella-lifeDSC03545
janni-deler-marbella-lifeDSC03583
janni-deler-marbella-lifeDSC03494
janni-deler-marbella-lifeDSC03602

Last morning in my paradise, going to miss this #MarbellaLife

God morgon! Nu har jag tagit min sista morgonpromenad här i Marbella, gick lugnt och bara kollade runt omkring mig. Tror inte ni förstår hur mycket jag älskar det här stället, mitt happy place. Har haft den bästa sommaren på riktigt, tänkte göra en liten summering av vad vi har hunnit med. Har gjort så himla mycket olika saker! Kommer sakna mina homies härifrån, det var dom vi gjorde en liten film för på bilderna ovan. :-) Nu har jag packat klart nästan allt och ska köra ett sista träningspass om ett tag, efter det ska jag njuta av solen innan vi åker till flygplatsen. Vi flyger ikväll och landar inatt i Grekland, vilket ska bli sjukt kul det också! Kommer bli underbart att hänga med alla ladies igen, åka båt och bada varje dag i en vecka. Vi hörs innan vi flyger, nu ska jag njuta av Marbella in i det sista. Puss! <3

//Good morning! Now I just had my last morning walk here in Marbella, took a calm walk and just looked around me. Don’t think you understand how much I love this place, it’s my happy place. Had the best summer ever for real, planning on doing a short summary of what we’ve done here. We’ve done so many different things! Will miss my homies from here, it was for them we did a short movie for on the pictures above. :-) Now I’m almost done packing and will do a last workout in a while, after that I’ll enjoy the sun before we head to the airport. We’re flying out tonight and will land in Greece late, which will be super fun too! Will be amazing to hang out with all the ladies again, go on a boat and jump in the water for a week. Talk to you before we fly, now I’ll enjoy Marbella all I can. Hugs! <3

13 reaktioner på “#MARBELLALIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.