SHINY

janni-deler-shiny-trousers-bymalinasDSC03642
janni-deler-shiny-trousers-bymalinasDSC03650
janni-deler-shiny-trousers-bymalinasDSC03671
janni-deler-shiny-trousers-bymalinasDSC03622
janni-deler-shiny-trousers-bymalinasDSC03660
janni-deler-shiny-trousers-bymalinasDSC03627
janni-deler-shiny-trousers-bymalinasDSC03663
janni-deler-shiny-trousers-bymalinasDSC03639

IvyRevel top/ River Island bag (old)/ By Malina pants

Här kommer looken jag fick så otroligt mycket frågor om på Instagram, riktigt balla byxor men ganska tunga. ;-) Gillar dom skarpt! Ja, det var ganska varmt att ha på sig i början på kvällen men senare satt vi ute vid vattnet så då var det lugnt i blåsten. Det här var precis utanför restaurangen Tahini som vi åt på en sista gång innan vi skulle lämna Spain, riktigt smarrig mat där alltså… På tal om blåst så har vi verkligen fått känna av det idag, mycket vågor men det var helt fantastiskt! Vi har fotat massor så ska försöka sätta mig när det finns lite tid över. :-) Nu är vi på en ö, Poros, och snart ska vi iväg med en annan båt och bada lite. Ska blir riktigt härligt att slänga sig i vattnet! Hörs ikväll eller imorgon beroende på internet-situationen, det funkar lite upp och ner. Antar att det är för många internet-beroende människor på samma båt, haha! Puss <3

//Here’s the look I got so many questions about on my Instagram, really cool pants but pretty heavy. ;-) Like them a lot! Yes, it was pretty warm to wear this in the beginning of the night but later on when we sat outside by the water it was fine with the wind. This was right outside the restaurant Tahini that we had a last meal at before we left Spain, the food there is so tasty… Speaking of wind, it’s something we really got to experience today, lots of waves but it was just amazing! We’ve been taking lots of pics so I’ll try to look them over when there’s time. :-) Now we just arrived to an island, Poros, and will soon jump on another boat and go for a swim. Can’t wait to jump in the water! Talk tonight or tomorrow depending on the internet situation, it’s a bit up and down. Guess we’re too many internet-addicts on the same boat, haha! Hugs <3

15 reaktioner på “SHINY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.