GREECE

janni-deler-greeceDSC03808
janni-deler-greeceDSC03810
janni-deler-greeceDSC03809

Good morning Greece!

God morgon från Grekland! Vilken natt, haha… Vi hann med båda flygen då båda var försenade, vårt bagage däremot har vi ingen aning om vart det är. Finns inte ens att hitta i någon databas så det känns sådär. :-/ Kommer ALDRIG mer flyga med Vueling, alla skrattade på flygplatsen när vi berättade vilka vi flög med så det verkar vara något j*kla låtsasbolag. Nu hade vi inte så mycket val då det var det enda som fanns, men from nu kommer jag inte åka någonstans om det bara är det som finns. Hoppas på att dom kommer fram snart, ska inte låta det dra ner mitt humör. Har med en bikini och ett par shorts iallafall, haha! ;-) Nu ska vi lägga loss här och åka iväg, ska bli underbart att segla. Puss!

//Good morning from Greece! What a night, haha… We made the two flights since both were delayed, our luggage on the other hand didn’t make it and we don’t know where it is. There’s nowhere to be found in any database so it doesn’t feel so good. :-/ Will NEVER fly with Vueling again, everyone was laughing at the airport when we told them about what company we flew with so it seems like it’s some kind of a joke-company. Now we didn’t have much of a choice since it was the only airline available, but from now on I won’t go anywhere if that’s the only company. Hopefully it will arrive here soon, won’t let it get to me too much. I have one bikini and a pair of shorts anyway, haha! ;-) Time to set sail and go, will be amazing to sail. Hugs!

13 reaktioner på “GREECE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.