POROS

janni-deler-poros-theyachtweekDSC03848
janni-deler-porosDSC03854
janni-deler-poros-theyachtweekDSC03850
janni-deler-porosDSC03870
janni-deler-poros-theyachtweekDSC03884
janni-deler-poros-theyachtweekDSC03886
janni-deler-poros-theyachtweekDSC03908
janni-deler-poros-theyachtweekDSC03910
janni-deler-poros-theyachtweekDSC03885

Some snaps from yesterdays adventure, Poros Island!

God morgon från Poros! Det var så vackert igår när vi åkte båt, många mådde illa men jag satt uppe och kollade ut så för mig var det lugnt. :-) Tyckte så synd om alla, vet själv hur jobbigt det är när man mår illa och sitter fast på en båt. Vi kom fram till Poros och jag och Jon drog direkt och shoppade, vi har ju som sagt inga kläder eftersom vårt bagage är TOTALT försvunnet. Vi åkte till The Love Bay och badade en stund och sen åkte vi tillbaka och kollade solnedgången… Otroligt fint! Vi åt en supermysig middag som avslutades med crepes, sen började jag sökandet av väskorna. Börjar få lite lätt panik, får inte tag på en enda människa på Vueling eller flygplatserna. Vet inte vad jag ska göra? Någon som har något tips? Jag har inte fått prata med någon sen våra väskor försvann så jag vet inte ens om någon letar efter de. Jag säger bara en sak, åk ALDRIG med Vueling för om något händer är det som om företaget inte finns. Jag håller fortfarande tummarna för att mitt bagage är någonstans i världen, även om det ser mörkt ut just nu att få tillbaka den. :-/ Nu ska vi käka frulle och segla vidare mot nästa ö, hörs snart! Puss <3

//Good morning from Poros! It was so beautiful yesterday when we went with the boat, some felt really sea sick but I sat up on the boat looking out so for me it was ok. :-) Felt so bad for the ones feeling sick, I know how painful it is to feel sick and be stuck on a boat. We arrived to Poros and me and Jon went straight for some shopping, we don’t have any clothes since our luggage is TOTALLY gone. We went to The Love Bay for a swim and then went back and watched the sunset… So beautiful! We had a super tasty dinner and finished off with crepes, after that I started the search for our bags. Starting to panic a bit, can’t get ahold of one single person at Vueling or the airport. Don’t know what to do? Anyone have any tips? I haven’t gotten to talk to anyone since our bags disappeared so I don’t even know if anyone is searching for them. I can just say one thing, NEVER use Vueling airline because if anything happens it’s like the company doesn’t exist anymore. I still keep my fingers crossed that my luggage is somewhere in the world, even if it not really feels like I will get it back ever right now. :-/ Time for some breakfast and then we’re sailing to the next island, talk soon! Hugs <3  

25 reaktioner på “POROS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.