STREETS OF GREECE

janni-deler-greece-jumpsuitDSC03995
janni-deler-greece-jumpsuitDSC04006
janni-deler-greece-jumpsuitDSC03989
janni-deler-greece-jumpsuitDSC03941
janni-deler-greece-jumpsuitDSC03975
janni-deler-greece-jumpsuitDSC03943
janni-deler-greece-jumpsuitDSC03947
janni-deler-greece-jumpsuitDSC03936
janni-deler-greece-jumpsuitDSC03960

Jumpsuit from a small store in Greece/ Phillip Lim bag/ Guiseppe Zanotti shoes

Den här jumpsuiten hittade jag igår på ön Poros, älskar den! Eftersom jag inte har några kläder här så får jag shoppa något på varje stopp så jag har något att ha på mig, tills väskan kommer. ;-) Jag och Jon gick runt en sväng uppe i stan och det var så otroligt fint och mysiga gator. Jag blev förvånad över hur rent det var överallt, superfräscht och massa gulliga små hus. Nu kom vi precis fram till Ermioni och ska iväg på white party! Jag hade enbart på mig vita kläder och en extra skjorta i väskan så jag hade tur, man ska vara helklädd i vitt. ;-) Haft en fantastisk dag, hoppat från båten, varit vid klippor och legat i näten på båten och snackat. Älskar det här! Dags för white party, hörs sen hjärtan <3

//Found this jumpsuit yesterday at the island Poros, love it! Since I don’t have any clothes here I have to buy something in every stop so I have something to wear, until my bag arrives. ;-) Me and Jon took a walk in town and it was so incredibly beautiful and lots of cute streets. I got surprised over how clean it was everywhere, super fresh and lots of cute little houses. Now we just arrived to Ermioni and heading to the white party! I only wore white clothes going here and had an extra shirt in my bag so I was lucky, you’re supposed to be dressed in all white. ;-) Had a great day, jumped from the boat, been by the cliffs and chilled in the nets on the boat just chatting. Love this! Time for white party, talk later babes <3

17 reaktioner på “STREETS OF GREECE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.