POROS – ERMIONI

janni-deler-the-yacht-week-greece-2015DSC04101
janni-deler-the-yacht-week-greece-2015DSC04088
janni-deler-the-yacht-week-greece-2015DSC04090
janni-deler-the-yacht-week-greece-2015DSC04096
janni-deler-the-yacht-week-greece-2015DSC04094
janni-deler-the-yacht-week-greece-2015DSC_2047

The water was insane yesterday, we went from Poros to Ermioni!

God morgon från Ermioni! Igår var det så vackert när vi åkte, vattnet var så blått så jag aldrig sett något liknande. Vi stannade till vid några klippor och badade, Jon och killarna hoppade tillsammans och det såg helt galet ut. #JampanLimpanonTour är tillbaka, jag har saknar Lisa massor. <3 Nu har vi nyss vaknat, vi tog en promenad/springtur nu på morgonen för att få röra lite på oss och nu inväntar vi frukost. Vi ska vidare till Nikki Beach idag men först ska vi lägga oss i en ring med båtarna och bada i mitten. Har sett massa bilder på det och det ser så fett ut! Nu är frullen klar och jag är svinhungrig, hörs sen hjärtan <3

//Good morning from Emrioni! It was so beautiful yesterday when we went with the boat, the water was so blue and I’ve never seen anything like it. We stopped by some caves and took a swim, Jon and the boys jumped together and it looked crazy. #JampanLimpanonTour is back, I’ve missed Lisa so much. <3 We just woke up, took a walk/run now in the morning to get our bodies moving a bit and now we’re waiting for breakfast. We’re heading to Nikki Beach today but before that we’re placing all the boats in a ring and will swim inside it. Seen lots of pictures of that and it looks so cool! Now breakfast is ready and I’m soo hungry, talk soon loves <3

18 reaktioner på “POROS – ERMIONI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.