WHITE N’ DENIM

janni-deler-white-shirt-denim-shortsDSC04343
janni-deler-white-shirt-denim-shortsDSC04361
janni-deler-white-shirt-denim-shortsDSC04372
janni-deler-white-shirt-denim-shortsDSC04335
janni-deler-white-shirt-denim-shortsDSC04355
janni-deler-white-shirt-denim-shortsDSC04366
janni-deler-white-shirt-denim-shortsDSC04358 copy
janni-deler-white-shirt-denim-shortsDSC04375

Top from Flamingo Market Place/ Levis shorts (here!)/ Public Desire shoes

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Vi har det toppen, har lite strul med internet bara och idag ska vi till en naturhamn så vet inte alls hur bra uppdateringen kommer vara. Ska försöka att inte tänka på det så får ni bättre update när vi är vid land istället! Såhär så jag ut igår, vi var på Nikki Beach och åt middag. Som ni ser så har jag ÄNTLIGEN fått mitt bagage!! Helt sjukt, trodde verkligen inte det skulle komma fram men igår kom min väska hit fullproppad med kläder. Känslan när jag såg den, haha! Som ett barn på julafton. ;-) Ska hoppa i en bikini nu och lägga mig och sola fram på båten samtidigt som vi åker, det fläktar så skönt där fram. Hörs sen, puss! <3

//Good morning lovelies! How are you? :-) We’re having a great time, have some problems with the internet and today we’re heading to an island with no electricity so I don’t know how my update will be. Will try not to think about it and you’ll get a better update when we’re by land instead! This was my look for yesterday, we were at Nikki Beach for dinner. As you can see I FINALLY got my luggage!! Just crazy, I really didn’t think it would arrive but yesterday I got my bag filled with clothes. The feeling when I saw it, haha! As a kid on christmas eve. ;-) Will jump in to a bikini now and place myself in the front of the boat and tan as we go, the wind is perfect in the front. Talk later, hugs! <3

26 reaktioner på “WHITE N’ DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.