SUNSETS

janni-deler-greek-sunsetDSC04036
janni-deler-greek-sunsetDSC04080
janni-deler-greek-sunsetDSC04061
janni-deler-greek-sunsetDSC04075

Such a beautiful night on the boat, the sunset here is insane!

Solnedgångarna här är helt underbara… Det här var för några dagar sedan, vi satt på näten på båten samtidigt som solen gick ner över vattnet och det kan vara min favoritutsikt. Idag har varit fullt upp, därför har bloggen fått lida lite. Vi åkte och badade i en ring med alla båtar och sedan har vi hängt på Nikki Beach hela eftermiddagen/kvällen. Åt precis en lång middag med massa sushi och god mat så nu har jag matkoma deluxe. Vi ligger inte i någon hamn nu utan har bara ankare i så vi kommer ligga och flyta hela natten. Tycker det är lite härligt! :-) Krångligt bara om man vill in på land, haha! Nu ska vi sova så vi är redo för en heldag imorgon, vi hörs då. Puss! <3

//The sunsets here are just amazing… This was a few days ago, we sat on the nets on the boat and the sun was setting over the water and that may be my favorite view. Today’s been busy, that’s why my blog have been suffering a bit. We went and placed all the boats in a ring and jumped in the water and then we spent the afternoon/night at Nikki Beach. Just had a long dinner with lots of sushi and good food so now I’m having a food coma deluxe. We’re not in any port at the moment so we’re just anchored and will just float around all night. Think it’s pretty nice! :-) Just a bit tricky when you want to go in to land, haha! Time to get some sleep so we’re ready for a full on day tomorrow, talk to you then. Hugs! <3 

17 reaktioner på “SUNSETS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.