#COMEASYOUARE

janni-deler-comeasyouare-oralbDSC_0341
janni-deler-comeasyouare-oralbDSC_0488

When I’m at the beach with no make up I feel the best!

På stranden mår jag som bäst, allt man behöver är en bikini och ett stort leende. En surfbräda är extra kul också såklart! ;-) Jag har ju jobbat med Oral-B tidigare och nu är det en ny kampanj som handlar om att man ska vara som man är. Är man glad och nöjd med sig själv lyser det igenom, med eller utan smink. :-) Jag har oftast ganska lite tid, reser mycket, springer runt på flygplatser och prioriterar ofta tid framför datorn istället för att fixa mig. Jag lägger oftast 10-15 minuter maxJag är en sån person som gärna går osminkad och på stranden är det ganska självklart för mig, jag vill kunna slänga mig i vattnet utan att behöva tänka på mörka ringar under ögonen efter mascaran. Hur trött jag än är och om håret står åt alla håll så är ett leende allt som behövs. En enkel accessoar som alla har och kan använda! ;-) Visst smittar det av sig lite? Jag blir iallafall alltid glad av glada bilder, älskar när folk skrattar och ser glada ut. I samband med den här kampanjen kommer det hända lite roliga saker framöver som ni kommer gilla, mer kan jag inte berätta nu men håll utkik! Ha nu en härlig dag och tänk på att le och skratta mycket, jag lovar att det smittar av sig på andra <3

//I feel the best at the beach, all you need is a bikini and a huge smile. A surf board makes it a bit more fun too of course! ;-) I’ve been working with Oral-B before as you know and now there’s a new campaign about being the way you are. If you’re happy and pleased with yourself it will shine through, with or without make up. :-) I mostly have limited time, travel a lot and run around airports and often prioritise time infront of the computer instead of putting make up on. I usually spend maximum 10-15 minutes to get ready… I’m that kind of person that loves to be without make up and at the beach it’s pretty natural for me, I want to be able to jump in the water and not have to think about the black marks under my eyes after mascara. Even if I’m super tired and my hair is all over the place a smile is all you need. A simple accessory that everyone has and can use! ;-) It makes you smile right? At least I get happy when I see happy pictures, love when people laugh and look happy. During this campaign there will be some fun things going on that you will like, can’t tell more about it now but keep your eyes open! Have an amazing day and remember to smile and laugh a lot, I promise it will make other people smile too <3

15 reaktioner på “#COMEASYOUARE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.