NIKKI BEACH

janni-deler-nikki-beach-greeceDSC04296
janni-deler-nikki-beachDSC04323
janni-deler-nikki-beach-greeceDSC04298
janni-deler-nikki-beach-greeceDSC04424
janni-deler-nikki-beach-greeceDSC04300
janni-deler-nikki-beach-greeceDSC04305
janni-deler-nikki-beach-greeceDSC04427
janni-deler-nikki-beach-greeceDSC04428
janni-deler-nikki-beachDSC04413
janni-deler-nikki-beachDSC04407

Day party at Nikki Beach, with mega mojitos and tasty passionfruit drinks.

Nikki Beach där vi var för någon dag sedan, där fick vi faktiskt lite moln på eftermiddagen. Jag som varit i solen hela sommaren tyckte det var lite skönt, vi satt och snackade och delade på mega-mojitos istället haha! Har varit SÅ kul att hänga med alla ladies igen, och dessutom några av våra killar kunde hänga på också. :-) Riktigt mega-gäng är vi! Ska bli kul att se Hydra idag, har hört att det är en liten ö som ska vara väldigt fin. Varje ställe vi kommit till har varit fint så jag tvivlar inte på det. Känns som jag har en miljard bilder typ, ska bli kul att gå igenom allt när man kommer hem igen. Men innan dess – njuta av sista dagarna här med hela gänget! <3 Puss!

//Nikki Beach where we spent our day a few days ago, and we actually got some clouds in the afternoon. For me who’s been in the sun all summer actually thought it was pretty nice, we sat and talked and shared mega-mojitos instead haha! It’s been SO much fun to spend time with the ladies again, and also that some of our boyfriends could join too. :-) A mega-team is it! Will be fun to see Hydra today, heard it’s a small island that’s supposed to be beautiful. Every place we stopped at have been beautiful so I don’t doubt it. Feels like I have a billion pictures, will be fun to go through them when I’m back home again. But before that – enjoy our last days here with the team! <3 Hugs!

13 reaktioner på “NIKKI BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.