GREECE WEEK

DCIM100MEDIADJI_0017.JPG
a17
janni-deler-snaps-greeceDSC04212
janni-deler-snaps-greeceDSC04234
janni-deler-snaps-greeceDSC04217
janni-deler-snaps-greeceDSC04229
a244

AMAZING week in Greece, now it’s time to leave… Borrowed the two group pics of Angie <3

Nu har vi sista timmarna i Grekland, vi sitter i hotellobbyn och ska snart åka ut till flygplatsen. Vill. Inte. Åka. Har haft så sjukt kul hela veckan, tagit det lugnt, sett mycket och skrattat MASSOR! :-) Lite strul med bagage i början men det löste sig ju, vilket var skönt. Nu ska jag faktiskt hem till Stockholm ett tag, har inte varit där på evigheter känns det som. Kommer kännas konstigt att öppna dörren till min lägenhet, men lite skönt ska det bli också. Kommer sakna Jon massor och hela gänget vi har hängt med hela veckan. Nu har jag och Jon varit tillsammans länge så det kommer bli ovant att vara ifrån varandra ett tag. Vi hann iallafall trycka i oss en sista grekisk gyro idag, vi har ätit minst en om dagen den här resan. Kanske lagar en sån imorgon bara för att få feeling. ;-) TACK Yacht Week för en grym vecka, har varit fantastiskt!! Hörs i Sverige nästa gång, puss hjärtan! <3

//Now we have our last hours in Greece, we’re in the hotel lobby and will soon head to the airport. Don’t. Want. To. Leave. Had so much fun this week, taken it easy, seen much and laughed a LOT! :-) A bit of a hassle with my luggage in the beginning but that problem got solved, which was nice. Now I’m actually going back to Sweden for a while, feels like I haven’t been there for so long. Will be a weird feeling to open the door to my apartment, a bit nice too. Will miss Jon a lot and the entire group we’ve been hanging out with this week. Me and Jon have been together for a long time now so it’ll be weird to be apart from each other a while now. At least we had time to have a last greek gyro today, we’ve had at least one a day during this trip. Maybe I’ll make one tomorrow just to get the feeling. ;-) THANKS Yacht Week for an amazing week, it’s been fantastic!! Talk in Sweden next time, hugs loves! <3

13 reaktioner på “GREECE WEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.