BLACK FRINGES

Janni-deler-outfit-7
Janni-deler-outfit-3
Janni-deler-outfit-8
Janni-deler-outfit-4
Janni-deler-outfit copy
Janni-deler-outfit-9
Janni-deler-outfit-2
Illesteva glasses/ Gina Tricot top/ Flamingo Market Place skirt/ Céline bag/ Primark shoes

God morgon från Sverige! Här är min look från igår i Aten, vi gick runt på stan och kollade lite innan vi flög. Hittade den här kjolen på Flamingo market place i Marbella och blev kär, nästa gång ska jag styla den med klackar! :-) Det sjukaste hände inatt, vi landade sent så jag och Lisa åkte hem med Klara för att sova. Ja, lite konstigt när man hängt ihop i en vecka men vi ville inte sova själva, haha! Vi lyssnade på fönstermannen (en dokumentär) när vi somnade och det handlar om en man som tog sig in hos kvinnor genom fönster och gjorde hemska saker. Jag vaknar av att Klara hoppar över mig runt 04.30 och hör hur någon försöker ta sig in genom dörren, rycker i handtaget, fifflar i låset och bankar på dörren. Vi fick PANIK! Det höll på länge alltså. Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv, vi stod och skakade, skrek och tillslut ringde vi polisen. Kan ni förstå!? Vi lyssnar på en dokumentär och så händer detta. Det var svårt att somna om, men det gjorde vi efter ett tag när det varit tyst. Usch vilken natt! Välkommen hem till Sverige liksom, tur att vi följde med Klara hem så hon slapp vara ensam. <3 Nu ska jag gå och köpa frukost till oss och försöka smälta vad som hände, vi hörs sen. Puss!

//Good morning from Sweden! Here’s my look from Athens, we walked around town and looked around before we had our flight. Found this skirt at Flamingo market place in Marbella and fell in love, next time I’m styling it with heels! :-) The sickest thing happened this night, we landed late so me and Lisa went home with Klara to sleep. Yes, a bit weird when you’ve been together for a week but we didn’t want to sleep alone, haha! We listened to a documentary about the “window man” before we went to sleep, it’s about a man that jumped in from the window to women and did terrible things. I wake up by Klara jumping over me around 04.30 and hear how someone tries to get in to the door, pulling the handle of the door, trying to do stuff with the locker and just bangs on the door. We PANICKED! It was going on for a while too. I don’t think I’ve been this scared before, we just stood there shaking, screamed and finally called the police. Can you imagine!? We listen to a documentary and this happens. It was hard to go back to sleep after that, but we did after a while when it’s been quiet. Ah what a night! Welcome back to Sweden haha, glad we joined Klara to her place so she wasn’t alone. <3 Now I’m going to buy us some breakfast and try to think through what happened, talk later. Hugs!

27 reaktioner på “BLACK FRINGES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.