DOKOS SUNSET

janni-deler-dokos-sunset-greeceDSC_2670
janni-deler-dokos-sunset-greeceDSC_2735
janni-deler-dokos-sunset-greeceDSC_2748
janni-deler-dokos-sunset-greeceDSC_2823

The best night of the week, Dokos island. Sunset watching from the boat and then the stars at night. (Paradizia swimsuit)

Saknar Grekland redan. Hoppas ni orkar se lite mer, har massor med bilder kvar att visa er! :-) Vi var ju på Dokos en natt, en ö utan någonting på i princip och jag var knappt i land. Vi kollade solnedgången i badräkt på båten efter ett kvällsdopp, finns det något bättre? Svar nej. Inte för mig iallafall! Har precis packat upp mina väskor och varit och handlat mat, det var helt tomt här hemma eftersom jag inte varit här på så länge. Känns så tråkigt att äta middag själv nu efter den här sommaren med folk runtomkring hela tiden. Träffade min fina mamma och lillebror idag för en lunch, har saknat dom massor! <3 Nu ska jag faktiskt sätta mig och försöka få lite jobb gjort, mailen svämmar över efter veckan så det är dags. Tycker det är lite mysigt att jobba på kvällen så mig gör det inget. Hörs imorgon, ha en skön söndagkväll. Puss!

//Miss Greece already. I hope you want to see more from there, have tons of pictures left to show you! :-) We spent a night at Dokos, an island without almost anything on it. We watched the sunset in bathing suits on the boat after a night swim, is there anything better? Answer is no. At least not for me! Just unpacked my bags and bought food, it was completely empty at home since I haven’t been here in so long. Feels so boring to have dinner alone now after this summer filled with people all the time. Met my mom and little brother today for lunch, missed them so much! <3 Now I’m actually going to get some work done, my email is chaos after this week so it’a about time. Think it’s pretty nice to work at night so it’s actually feeling good. Talk tomorrow, have a nice sunday night. Hugs!

30 reaktioner på “DOKOS SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.