YELLOW DREAM

janni-deler-yellow-dreamDSC07577
janni-deler-yellow-dreamDSC07586
janni-deler-yellow-dreamDSC07596
janni-deler-yellow-dreamDSC07625
janni-deler-yellow-dreamDSC07615
janni-deler-yellow-dreamDSC07588
janni-deler-yellow-dreamDSC07622 copy
janni-deler-yellow-dreamDSC07639
janni-deler-yellow-dreamDSC07630

Flamingo market place jumpsuit/ Primark belt/ Chanel bag/ Public Desire shoes

Här kommer den, en av mina favoritlooks. ÄLSKAR den här jumpsuiten som jag hittade på Flamingo i Spanien… Tyckte bilderna var så fina så det blev en del, solnedgång och vatten. :-) Nästa gång ska jag ha jumpsuiten med ett par boots, tror det kan bli supersnyggt också! Det här var när vi åt sista middagen ute vid vattnet, det här var precis nedanför restaurangen. Dröm-ställe! Nu är jag på kontoret och jobbar, ska snart åka och spela in en grej som jag tror ni kommer gilla. Det som jag typ får mest frågor om så jag hoppas det blir uppskattat! Efter det ska jag äntligen träffa min fina vän Mira och käka middag på ett Mexikanskt ställe, ska bli kul att catcha up lite med henne. <3 Puss!

//Here it is, one of my favorite looks. LOVE this jumpsuit that I found at Flamingo in Spain… Liked the pictures so much so it ended up with a few, sunset and water. :-) Next time I’m styling this jumpsuit with a pair of boots, think it can look great as well! This was when we had our last dinner by the water, this was just below the restaurant. Dream-place! Now I’m at the office getting some work done, will soon go and film a thing I think you’ll like. About one of the things I get most questions about so I hope you’ll appreciate it! After that I’m meeting up with my lovely friend Mira for dinner at a Mexican place, will be fun to catch up with her. <3 Hugs!

25 reaktioner på “YELLOW DREAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.