SAILING

janni-deler-sailing.the-yacht-weekDSC04842
janni-deler-sailing.the-yacht-weekDSC04848
janni-deler-sailing.the-yacht-weekDSC04860
swag7
janni-deler-sailing-greeceDSC04248
swag67

Some snaps from Greece, out sailing! Two pics borrowed from Angie <3

God morgon! Lite mer pics från Greece, åh vad jag saknar det och vårt crew. <3 Istället för att segla idag så har jag haft tvättstugan sedan kl.7 imorse, tur jag är morgonpigg. ;-) Rensade min garderob lite oplanerat igår och valde att göra mig av med massor av kläder, antar att det var en sån rensning där man inte tänker så mycket. Oftast hatar jag att göra mig av med kläder men igår var en bra dag, nu ska jag bara klura ut hur jag ska göra med allt! Vet att jag sagt förut att jag ska lägga upp saker här eller på någon annan hemsida, ska bara försöka hitta tiden till att fota och skicka allt… Vi får se! Nu ska jag ner till tvättstugan igen, senare idag står möte, inspelning och middag med Mira på schemat. Puss <3

//Good morning! Some more pics from Greece, oh I miss that and our crew. <3 Instead of sailing today I’ve had the laundry room from 7 am this morning, luckily I’m a morning person. ;-) Cleaned out my closet yesterday a bit unplanned and chose to get rid of a bunch of stuff, guess it was one of those cleanings where you don’t think too much. Usually I hate getting rid of clothes but yesterday was a good day, now I just have to figure out what to do with everything! I know I said before that I would post things here or at some other website, just have to find the time to take pictures of it all and then send it… We’ll see! Now I have to get back down to the laundry, later today I have meetings, a video shoot and dinner with Mira on the schedule. Hugs <3

18 reaktioner på “SAILING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.