DINNER DATE

janni-deler-dinner-coba-stockholmDSC_0373
janni-deler-dinner-coba-stockholmDSC_0341

Dinner at Coba with Mira <3

Myskväll med min fina tjej! Vi åt på Coba, grym mexikansk restaurang. Vi åt typ allt vi var sugna på, tacos, grillad majskolv, guacamole och någon margarita. ;-) Så mysig kväll såhär en torsdag! Fattar inte hur jag kunnat missa det här stället innan, efter Mexico har jag letat efter något mexikansk ställe som har riktigt göttig mat, nu har jag hittat det. Ska visa er bilder därifrån sen, kom precis hem och ska hoppa i säng direkt. Har hunnit med så sjukt mycket idag, älskar när jag lägger mig och är trött efter en fullspäckad dag. Ska bli skönt att sova tidigt, imorgonbitti är det träning 07.30 som gäller! Älskart’! Puss hjärtan, hörs imorgon <3

//Cozy night with my lovely girl! We had dinner at Coba, great mexican place. We had almost everything we felt like, tacos, grilled corn, guacamole and a margarita. ;-) Such a cozy night on a thursday! Don’t get how I could’ve missed this place before, after Mexico I’ve been looking for a mexican place with really tasty food, now I found it. Will show you pictures from it later on, just got back home and will go straight to bed. Had time to do so much today, love the feeling of going to bed tired after a day filled with things. Will be nice to sleep early, tomorrow morning I have training planned at 07.30! Love it! Hugs loves, talk tomorrow <3

17 reaktioner på “DINNER DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.