DENIM SKIRT

janni-deler-denim-skirtDSC_0276
janni-deler-denim-skirtDSC_0243-Redigera-Redigera
janni-deler-denim-skirtDSC_0131
janni-deler-denim-skirtDSC_0191 copy
janni-deler-denim-skirtDSC_0229
janni-deler-denim-skirtDSC_0122
janni-deler-denim-skirtDSC_0234

Lindex cardigan (here!)/ Forever 21 top/ Gina Tricot skirt (here!)/ Maison Scotch bag/ Alberville shoes

 God morgon lördag! Vaknade för någon timme sedan och väntar på att klockan ska gå snabbare, ska hem till Mira på megafrulle men hon är inte riktigt lika morgonpigg som jag är. ;-) Den här kjolen fick jag massor av frågor om på Instagram, har letat efter en liknande länge men inte hittat den perfekta. Nu så, den sitter som en smäck! Kul att variera jeansshortsen lite med en kjol. Efter frukosten ska jag gå hemåt för att packa till Monaco, åker ju dit imorgon kväll och längtar typ ihjäl mig. Inte efter att åka härifrån då det är ganska mysigt att vara hemma i Sthlm när det är så fint väder, men jag längtar efter Jon. <3 Ska bli mysigt att hänga några dagar! Nu måste jag byta om, ska svänga förbi något bageri och köpa med mig färskt bröd. Ha en mysig morgon, puss <3

//Good morning saturday! Woke up an hour ago and waiting for the time to pass a bit quicker, going to Mira for a mega breakfast but she’s not an early morning person as I am. ;-) Got lots of questions about this skirt on Instagram, been looking for a similar one for quite some time but not found the perfect one. But now, this fits perfectly! Fun to vary the jeans shorts with a skirt. After our breakfast I have to go back home an pack for Monaco, going there tomorrow night and I can’t wait. It’s cozy to be in Stockholm now when the weather is like this, but I miss Jon like crazy. <3 Will be nice to hang out for a few days! Time to get changed, will pass by a bakery and buy some freshly baked bread to bring. Have a cozy morning, hugs <3

28 reaktioner på “DENIM SKIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.