WHITE PARTY

janni-deler-white-partyDSC04111
janni-deler-white-partyDSC04114
janni-deler-whiteparty-greeceDSC04145
janni-deler-white-partyDSC04184
janni-deler-whiteparty-greeceDSC_2231
janni-deler-white-partyDSC04121
janni-deler-white-partyDSC04199
janni-deler-white-partyDSC04204

White party at Ermioni, everyone dressed in white!

Helg är ju lika med party för många, så därför passar jag på och slänger upp det här inlägget från vår enda partykväll i Grekland. White party på Ermioni! :-) Alla hade vita kläder (som sagt, jag hade tur som reste till Grekland i vitt eftersom mitt bagage försvann haha), vi drack några mojitos och dansade som satan. Riktigt härligt var det! No party för mig idag, jag ska ta tag i mina lådor och resten av kläderna och rensa. Kanske inte det roligaste en fredagkväll men tycker det ska bli skönt att bara vara hemma själv och fixa. Inte vanligt för att vara jag men det var precis vad jag var sugen på ikväll. :-) Hoppas ni får en härlig kväll så hörs vi imorgon, puss!

//Weekend equals party to a lot of people, that’s why I take my chance and post this from our only party night in Greece. White party at Ermioni! :-) Everyone wore white (as I mentioned, luckily I traveled to Greece in white clothes since my luggage was gone haha), had some mojitos and danced like crazy. It was so much fun! No party for me today, I’m sorting out my boxes of things and the rest of my clothes. Maybe not the most fun way to spend a friday but it will be nice to just stay at home alone and get things done. Not usual for me but exactly what I felt like tonight. :-) Hope you guys will have a great night and I’ll talk to you tomorrow, hugs!

7 reaktioner på “WHITE PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.