TACOS N’ MARGARITAS

janni-deler-tacos-mexican-coba-stockholmDSC_0349
janni-deler-tacos-mexican-coba-stockholmDSC_0371
janni-deler-tacos-mexican-coba-stockholmDSC_0343
janni-deler-tacos-mexican-coba-stockholmDSC_0352

Coba, the amazing mexican restaurant in Stockholm!

Åh I wish att jag åt det här nu ikväll och inte bara för några dagar sedan… SÅ sjukt god mat! Coba heter restaurangen, den har varit öppen ett tag men jag har helt missat den. Nu kommer jag bli stammis alltså, guacamolen var en av de smarrigaste jag ätit. :-) Är ni sugna på god mat i Stockholm, gå hit! Ni brukar ju vilja ha tips på matställen, ska försöka bli bättre på det och inte bara äta hemma. Jag och Lisa möttes på matbutiken och köpte med oss lite gott och satte oss i vasaparken och snackade ikapp. Nu sitter vi hemma hos mig och kollar tv, jag har packat färdigt och är redo att åka till min fina kille imorgon. <3 Men först – myskväll! Hörs imorgon babes, puss på er <3

//Oh I wish I had this tonight and not just a few days ago… The food was SO good! The restaurant is named Coba, it’s been open for a while but I totally missed out. Now I’m going to be a regular there, the guacamole was one of the best I’ve had. :-) If you want good food in Stockholm, go here! You usually want me to give food tips, will try to be better at it and not just eat at home. Me and Lisa met in the food store and bought some things and went to the park and talked. Now we’re at my place watching tv, I’m done packing my bags and ready to go see my love tomorrow. <3 But first – cozy night in! Talk tomorrow babes, hugs <3

12 reaktioner på “TACOS N’ MARGARITAS”

 • Johanna says:

  Hej, ser super mysigt o gott ut!!

  Vad är det för slags mat? Typ nacho-aktigt eller? För jag är glutis (gluten intolerant) så jag undrar om det kan finnas nåt för mig..?

  Vart i Stockholm låg det?

 • Madeleine says:

  Hejsan! Jag undrar om du har nagra rekommendationer pa yoga studios i Marbella? Tacksam for svar! :)

 • Hanna T says:

  Gud vad goooott det ser ut! :-)

 • pilla says:

  Ser ut att vara ett ställe helt i min smak!

  http://runwayp.com

 • Anna Lyhs says:

  Har du testat Farang? Härlig asiatisk mat i cool miljö!

 • Marie says:

  Hej Janni! Har precis köpt en Nikon D5500 som jag sett dig testa. Var inne på D750 men killen i butiken sa att det är så nära en proffskamera man kan komma och lite avancerad för en “nybörjare” :) Vad använde du för olika objektiv när du fotade med D5500? Och vid vilka tillfällen? Har du något tips på bra objektiv för fina semesterbilder :) Kramar

  • Janni says:

   Jag gillar 20mm f1,8 och 35 mm f1,8 :-) Men det beror på hur du gillar känslan i bilderna, 50mm f1,8 är också grymt! Kram!

 • Johanna says:

  Wow! Det ser riktigt gott ut! :D Tycker du tar så himla fina bilder med Janni! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.