GREEK STAIRS

janni-deler-stair-greece-missholly-dressDSC07486
janni-deler-stair-greece-missholly-dressDSC07528
janni-deler-stair-greece-missholly-dressDSC07510
janni-deler-stair-greece-missholly-dressDSC07520
janni-deler-stair-greece-missholly-dressDSC07484

Miss Holly dress (here!)/ Chanel bag/ River Island shoes (similar here!)

En sista look från Grekland, hur mycket kläder hade jag på mig där egentligen? Haha! Anyway, älskar ju blått som ni vet och gillar urringningen på den här klänningen. Hittade den här stentrappan efter ett tag, jag och Jon höll på att svettas ihjäl och jag vet inte om det syns men håret var typ blött av värmen. ;-) Ikväll blir det till att klä upp sig igen, vi ska ut på middag när jag landar! Flyger bekvämt i jeansshorts, linne och sneakers så måste byta om när vi är framme. Jon har haft strul med bilen som stannade mitt på vägen, han har nu fått skjuts av en kille som han hittade genom Instagram så vi ska ut och käka med honom. Ja, spännande liv lever vi allt! Time to fly, puss! <3

//A last look from Greece, how many outfits did I wear there? Haha! Anyway, I love blue as you know and I like the cuts on this dress. Found these stone stairs after a while, me and Jon almost died of sweat and I don’t know if you can see but my hair was almost wet from the heat. ;-) Tonight I’ll dress up again, we’re heading out for dinner when I land! I’m flying comfy in denim shorts, top and sneakers so I have to change when I arrive. Jon had some problems with the car so it just stopped in the middle of the road, now he’s getting a lift with a guy he found through Instagram so we’re heading out for dinner with him. Well, it’s an exciting life we live! Time to fly, hugs! <3

31 reaktioner på “GREEK STAIRS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.