B-DAY BREAKFAST

janni-deler-bday-breakfast-fairmont-monacoDSC_0407
janni-deler-bday-breakfast-fairmont-monacoDSC_0424
janni-deler-bday-breakfast-fairmont-monacoDSC_0399
janni-deler-bday-breakfast-fairmont-monacoDSC_0431
janni-deler-bday-breakfast-fairmont-monacoDSC_0419
janni-deler-bday-breakfast-fairmont-monacoDSC_0438
janni-deler-bday-breakfast-fairmont-monacoDSC_0440

Great morning at Le Meridien hotel, celebrating my loves birthday!

God morgon, idag är ingen vanlig dag! Världens bästa kille fyller år! :D Vi började dagen med hotellfrukost på Meridien, alltså den frullen… Magisk! Killarna kom fram sent igårkväll så vi drog och åt lite snabbt och gick och la oss. Det var ju söndag så ingen butik var öppen i närheten, så det fick bli hotellfrulle istället för frukost på sängen. ;-) Underbart väder här som vanligt, riktigt skönt att komma hit faktiskt. Älskade Monaco! Idag ska hela dagen vara tillägnad Jon, tror vi ska till stranden och sen middag ikväll. Just nu ligger han och sover här bredvid bara… Haha! Han är helt slut efter 24 timmars resande och strul med bil. Hörs lite senare, nu ska jag väcka honom för andra gången med födelsedagspussar! <3

//Good morning, today is a special day! The best man in the world is having his birthday! :D We started the day with a hotel breakfast at Meridien, oh that breakfast… Magical! The guys arrived late last night so we went out for a quick dinner and then straight to bed. It was sunday so no stores near by was open, so it ended up with hotel breakfast instead of breakfast on the bed. ;-) Lovely weather as usual here, feels really good to be back. Lovely Monaco! This day will be completely dedicated to Jon, think we’re heading to the beach and then dinner tonight. Right now he’s sleeping next to me… Haha! He’s totally done after 24 hours of traveling and problems with the car. Talk later, now I’m going to wake him up for the second time with b-day kisses! <3

26 reaktioner på “B-DAY BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.