BLUE BALLERINA

janni-deler-blue-ballerinaDSC_0553-Redigera
janni-deler-blue-ballerinaDSC_0492-Redigera
janni-deler-blue-ballerinaDSC_0525-Redigera
janni-deler-blue-ballerinaDSC_0567-Redigeraf
janni-deler-blue-ballerinaDSC_0585-Redigera
janni-deler-blue-ballerinaDSC_0616-Redigera
janni-deler-blue-ballerinaDSC_0476-Redigera
janni-deler-blue-ballerinaDSC_0597-Redigera

Fame and Partners set (here!)/ Chanel bag/ Gianmarco Lorenzi shoes

Som jag trivs bäst, en färgglad prick med ballerinakjol. :-) Gårdagens look när vi var och åt födelsedagsmiddag, vi åt på Nobu och det var lika gott som vanligt. Det jag gillar här är att man kan gå runt såhär en helt vanlig måndag utan att någon undrar vart man ska, många klär upp sig här varje dag så det finns alltid något fint att kolla på och bli inspirerad. Jag gillar att gå runt i slappa kläder också såklart, och det gör många här med. En härlig mix helt enkelt! Vi tog nyss en promenad/jogg vid vattnet, så idag är det inga klackar på med andra ord. Handlade lite middag med oss på vägen hem som vi ska laga nu, det blir kyckling, ris och någon sås som vi inte klurat ut ännu. Sen – film och mys! Ha en skön kväll så hörs vi imorgon, puss <3

//The way I feel the best, a colorful pop with a ballerina skirt. :-) Last nights look when we went for b-day dinner, we had it at Nobu and it was just as good as always. The thing I like here is that you can walk around like this on a regular monday without people wondering where you’re going, a lot of people dress up here every day so there’s always something nice to look at and get inspired. I like to walk around in chill clothes too of course, and lots of people do that too. A great mix, that’s what it is! We just took a walk/jog by the water, so no heels on today. Bought some dinner on our way back that we’re about to cook now, our dinner plan is chicken, rice and some kind of sauce that we haven’t figured out yet. Later – movie and cuddles! Have a great night and I’ll talk to you tomorrow, hugs <3

24 reaktioner på “BLUE BALLERINA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.