CHARGE THE BATTERIES – SUBWAY WORKOUT

jannideler-team-workout
We’re ready for a workout together on the 22nd of August!

Känns så skönt att vara igång med träningen igen och jag har hållit igång hela sommaren, jag känner mig nästan som en ny människa energimässigt. Piggare på dagen och sover bättre! :-) Vi ladies ska köra ett träningspass ihop den 22a augusti (kl 11:00) som Ida håller i. Vi kommer köra ett 21 minuters pass ihop i Tantolunden och jag hoppas ni vill haka på! Hur kul!? Efter vi svettats ihop så är det picknick från Subway Restauranger som gäller, (så långt lagret räcker). Då kan vi snacka lite och hänga i parken. Jag är iallafall superpepp så jag hoppas ni är några som vill komma och träna/hänga! :D De 300 första som kommer får en varsin goodiebag så kom i tid om ni är sugna på det. Nu ska jag ut på en promenad, vi hörs sen! <3

//It feels so good to be back on with training again and I’ve been keeping up with it all summer, I almost feel like a new person energy wise. More energy during the day and I sleep better! :-) Us ladies will do a workout together on the 22nd of august (11:00) that Ida will instruct. We’re doing a 21 minute workout in Tantolunden (Stockholm) and I really hope some of you wants to join! How fun!? After we’ve been sweating together we’re having some picnic from Subway Restaurants. (limited subs, be om time). Then we can talk and hang out in the park. At least I’m super excited and I hope some of you feel like some training/hangout (if you’re in Sweden)! :D The first 300 that arrives will get a goodiebag so be there in time of you want that. Now I’m heading out on a walk, talk later! <3

9 reaktioner på “CHARGE THE BATTERIES – SUBWAY WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.