MORNING COFFEE

janni-deler-morning-coffeeDSC_0789
janni-deler-morning-coffeeDSC_0782
janni-deler-morning-coffeeDSC_0786

Morning work at the coffee place just outside our door.

God morgon! Vaknade för en halvtimme sen ungefär, helt sjukt? Vi hade dragit ner allt så det var kolsvart i rummet, jag brukar alltid vakna tidigt iallafall men inte idag. Känner mig nästan tröttare av att sova såhär länge, haha! Ska försöka få med mig Jon ner till kafét idag igen, vi satte oss där igår morse och drack kaffe och jobbade. Fick en fin cappuccino med ett hjärta på. :-) Idag vill jag bada – måste tvätta håret så kan lika gärna doppa det idag. Brukar ni tänka så också? Jag tvättar ju håret typ en gång i veckan om jag inte måste mer (typ tränat så jag blir supersvettig), så när det är dags kan jag lika gärna doppa huvudet när vi är på stranden. :-) Nu ska jag laga frulle till Jon och sen locka med honom en sväng till beachen senare, puss hjärtan! <3

//Good morning! Woke up half an hour ago, just crazy? We had everything down so the room was completely dark, I usually always wake up early anyway but not today. Almost feel even more tired when I’ve slept this long, haha! Will try to get Jon with me to the café today again, we sat down there yesterday morning and had coffee and worked. Got a nice cappuccino with a heart. :-) Today I want to go to the beach – have to wash my hair so I can jump in with my hair today. Do you usually think that way too? I wash my hair like once a week if I don’t have to do it more (like if I’ve been working out and get super sweaty), so when it’s time for that I can start by dipping it when we’re at the beach. :-) Time to make Jon some breakfast and then drag him to the beach later on, hugs babes! <3

14 reaktioner på “MORNING COFFEE”

 • Marie says:

  Hej finis! Haha jag tänker precis samma! Undrar hur du håller det så “rent” hela veckan? Jag kan max vänta 5 dagar och då är det jätteskitigt verkligen…. ;) Toffs som gäller! Men du brukar mest ha utsläppt vad jag kan se? Vad är hemligheten? Jag kan ha utsläppt en dag men dag nummer två ser det inte lika fint ut när det är utsläppt. Jag brukar aldrig kommentera bloggar men jag vet inte hur många gånger jag kommenterat din blogg. Love it :)

  • Janni says:

   Jag tror att håret vänjer sig om man inte tvättar för ofta, sen använder jag torrschampo sista dagarna. ;-) Har alltid gjort så och jag tror som sagt att det vänjer sig vid det! Kram <3

 • JOSEFIN B says:

  Önskar att jag hade vant av mitt hår från tvätt! Tvättar säkert håret 4 ggr i veckan. Inte bra!

 • Emma says:

  Hej, vad hände med tävlingen av Nikon kameran? Har du utsett någon vinnare? Kram

 • Stephanie says:

  Haha jag är precis likadan, tvättar helst bara håret en eller max två gånger i veckan om det inte blivit jättesvettigt. Dock så bor jag på Malta och här ligger ju temperaturen på över 30 grader upp mot 40 under sommarmånaderna, vilket också innebär att man svettas mer…

 • ayu says:

  I wash my hair every 4-5 days, but it looks gross on day 5. I use a tiny bit of baby powder on top of my head on day 2-3 to absorb some oil and give it some texture, but no other styling products. My hair looks healthier since I started washing it less often. I don’t know why some people wash their hair every day and then apply so many products that it looks like it’s 2-3 days after washing!

 • Brukar också tänka på samma sätt, att dagen man ska tvätta håret är det ok att doppa det i havet/poolen, haha! ;-) http://wlaukkanens.se

 • saga says:

  Åh så standard att tänka så :D Supersnygg är du pinglan!

 • Claire says:

  Haha I think exactly the same when I go to the beach! Once you get salt into the hair it’s kind of necessary to wash them, so I also always make sure that I didn’t just wash it the day before:)
  Great website btw, I love the pics!<3 Claire

 • ISA says:

  bra start på dagen känner jag! :)
  Tvätta håret är ju det VÄRSTA!! nästan tur i oturen att jag har så torrt hår att det inte blir fett, räcker att tvätta det max en gång i veckan. haha.

 • Johanna says:

  Skönt med sovmorgon ibland ändå! Jag brukar tänka att ville kroppen sova så länge så behövde den reparera och återhämta sig för jag sover ju inte så länge varje dag :) Då “förlåter” jag mig själv för att ha sovit bort halva förmiddagen, haha! :) Vad fint och mysigt det ser ut att sitta med en kaffe på en uteservering och jobba, underbart! :D

 • Izabella says:

  Två gånger i veckan tvättar jag håret✌️..men duschar typ varje dag, eftersom jag tränar 5 gånger i veckan, 6 om jag hinner.

 • Emma says:

  Haha, jag och min syster är likadana. Om har hårtvättardag kan man doppa huvudet. För det blir ju skönt och svalt. Men inte annars ;) Folk (pojkvännerna) brukar dock tycka att vi inte har doppat oss då eftersom att huvudet är torrt. Men det räknas ju sålänge man har doppat upp till hakan. Killar förstår sig inte på “hårtvättardagarna”, lite större procedur för oss än för dom, haha! Kram

 • Marie says:

  Hey:)
  Can anyone tell me where her necklace is from? Thanks!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.