Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:46 | August 20, 2015

UNIFORM

janni-deler-uniformDSC_0793dddd janni-deler-uniformDSC_0823ff janni-deler-uniformDSC_0811f janni-deler-uniformDSC_0845ddd janni-deler-uniformDSC_0834dd copy janni-deler-uniformDSC_0838ddd janni-deler-uniformDSC_0796ddddd

RayBan glasses/ Chiquelle top (here!)/ Gina Tricot skirt/ Céline bag/ Bershka sandals (old!)

God morgon! Idag är min sista heldag här innan det är dags att åka tillbaka till Stockholm, buhuu.. Vill inte åka ifrån Jon, nu kommer vi inte ses på ett tag så jag är glad över att jag åkte hit. :-) Nu ska vi iväg på ett möte, en av anledningarna till att jag åkte hit till Monaco också. Några av er har frågat hur det går för mig och min flytt hit, jag jobbar på det men har pausat under sommaren då jag ville ha det lugnt och skönt. Det tar ett tag att flytta till ett annat land! Anyway, här är min outfit från några dagar sedan, denim och vitt har tydligen blivit min uniform senaste tiden. Tycker det är så fint på sommaren med lite beiga toner till. Den här kjolen alltså, skönaste på länge! Nu måste jag duscha innan mötet, kom nyss hem från en morgonprommis. Puss! <3

//Good morning! Today is my last full on day here before it’s time to go back to Stockholm, buhuu… Don’t want to leave Jon, it will be a while until we see each other again so I’m glad I went here. :-) Now we’re heading to a meeting, one of the reasons I went here to Monaco too. Some of you have asked how it’s going for me and moving here, I’m working on it but I’ve been putting it on pause during the summer since I wanted to take it chill and don’t stress. It takes a while to move to another country! Anyway, here’s my outfit from a few days ago, denim and white is apparently my uniform lately. Think it looks so nice in summer with some beige tones added. And this skirt, comfiest one ever! Now I have to take a quick shower before our meeting, just got back from a morning walk. Hugs! <3


23 kommentarer24 kommentarer om “UNIFORM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love this outfit! Totally perfect for summer – simple and chic!
  Enjoy your last day in Monaco :))

  xx Kristjaana
  http://www.kristjaana.com

  Reply
 • HejJanni!
  Och tack för en fantastisk inspirerande blogg. Måste bara få fråga vad modellen på ray ban solglasögonen heter.
  kram

  Reply
 • Clubmaster i wood! :-) Kram!

  Reply
 • I just found your blog, and I’m so in love with it!
  Amazing pictures. Really love this outfit, such a cute skirt :)
  http://tealattewithstyle.com/

  Reply
 • Then welcome! :-) Thanks a lot, hugs! <3

  Reply
 • Du ser alltid så snygg och fräsch ut Janni! Naturlig skönhet. :-)
  hur länge har ni varit tillsammans nu?
  Du har tur som kan åka och hänga med din pojkvän det mesta av tiden. Jag har min pojkvän i London och vi har oftast inte möjlighet att ses mer än 2 helger i månaden och ibland blir det mer ibland mindre. Det är sååå jobbigt! Vill ju att han ska vara hos mig hela tiden. ;-) Jag kan inte flytta på flera år heller… Men kärleken övervinner allt.

  Reply
 • Men sötnos, tack! <3 Vi har snart varit tillsammans i 4 år! Ja usch, jag lider med dig… Håll ut bara, ni får ändå träffas ganska ofta! :-) Stor kram!

  Reply
 • Va fin du är!

  Reply
 • Åh du klär dig alltid så snyggt!
  http://wlaukkanens.se

  Reply
 • WHAT! visste inte ens att du planerade att flytta dit!! heltid? Det här mååååste du skriva mer om när du har tid, haha. Så kul & rätt dock <3

  Reply
 • Yes, det är planen! :-) Vi får se när bara! Kram!

  Reply
 • jättefin outfit jannI! kram http://www.joseefiinb.devote.se

  Reply
 • Hej på dig Janni!! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om dina hårrutiner? Vilket schampoo, balsam, inpackning och olja använder du?? ..Självtorkar eller blåser du håret? Hur ofta använder du värmeverktyg för att fixa barret & vilket värmeskydd tar du i innan då? ..Samt om du har några andra grymma tips, typ kosttillskott eller om du äter några speciella råvaror för bättre kvalité? Love yaaa hair

  Reply
 • Det ska jag försöka göra, har dock ingen riktigt rutin och använder det som finns på plats (hotell schampo osv…) haha! Men, kan visa vad jag använder när jag är hemma. :-) Kram!

  Reply
 • Love!
  Marveling-Mind☀ | Instagram | Bloglovin’ ✌️

  Reply
 • Man blir så inspirerad av din blogg & dina bilder, du är verkligen duktig på det du gör! :) jag undrar när vi kommer få reda på vinnaren i Nikon tävlingen? Kram

  Reply
 • Det kommer upp snart, lovar! <3

  Reply
 • I absolutely love this, white and denim go so well together! I keep thinking about getting a denim skirt but will they be ‘out of fashion’ for autumn/winter?!
  http://www.elzbthchlmrspps.blogspot.co.uk

  Reply
 • I’m not sure actually, I like it a lot more with bare legs… but who knows, denim overall is nice for autumn! :-) Hugs!

  Reply
 • What size so you have in the denim skirt? Looks great on you! :)

  Reply
 • I have the smallest size (don’t remember if it’s 34 or XS) :-) Hugs!

  Reply
 • Älskar den kjolen! Så snygg! :D

  Reply
 • Hej Janni jag undrar vart du har köpt ditt guld halsband ? det är så fint

  Reply