UNIFORM

janni-deler-uniformDSC_0793dddd
janni-deler-uniformDSC_0823ff
janni-deler-uniformDSC_0811f
janni-deler-uniformDSC_0845ddd
janni-deler-uniformDSC_0834dd copy
janni-deler-uniformDSC_0838ddd
janni-deler-uniformDSC_0796ddddd

RayBan glasses/ Chiquelle top (here!)/ Gina Tricot skirt/ Céline bag/ Bershka sandals (old!)

God morgon! Idag är min sista heldag här innan det är dags att åka tillbaka till Stockholm, buhuu.. Vill inte åka ifrån Jon, nu kommer vi inte ses på ett tag så jag är glad över att jag åkte hit. :-) Nu ska vi iväg på ett möte, en av anledningarna till att jag åkte hit till Monaco också. Några av er har frågat hur det går för mig och min flytt hit, jag jobbar på det men har pausat under sommaren då jag ville ha det lugnt och skönt. Det tar ett tag att flytta till ett annat land! Anyway, här är min outfit från några dagar sedan, denim och vitt har tydligen blivit min uniform senaste tiden. Tycker det är så fint på sommaren med lite beiga toner till. Den här kjolen alltså, skönaste på länge! Nu måste jag duscha innan mötet, kom nyss hem från en morgonprommis. Puss! <3

//Good morning! Today is my last full on day here before it’s time to go back to Stockholm, buhuu… Don’t want to leave Jon, it will be a while until we see each other again so I’m glad I went here. :-) Now we’re heading to a meeting, one of the reasons I went here to Monaco too. Some of you have asked how it’s going for me and moving here, I’m working on it but I’ve been putting it on pause during the summer since I wanted to take it chill and don’t stress. It takes a while to move to another country! Anyway, here’s my outfit from a few days ago, denim and white is apparently my uniform lately. Think it looks so nice in summer with some beige tones added. And this skirt, comfiest one ever! Now I have to take a quick shower before our meeting, just got back from a morning walk. Hugs! <3

24 reaktioner på “UNIFORM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.