HAPPY PLACE

janni-deler-beach-monacoDSC_0866
janni-deler-beach-monacoDSC_0888
janni-deler-beach-monacoDSC_0872
janni-deler-beach-monacoDSC_0905
janni-deler-beach-monacoDSC_0925
janni-deler-beach-monacoDSC_0898
janni-deler-beach-monacoDSC_0929
janni-deler-beach-monacoDSC_0954

Yesterday’s beach session, the water is just amazing this time of the year! /Hat form Greece and Reina Olga swimsuit (here)!

Det är väldigt crowded här just nu, stranden vi brukar vara på är helt proppfull på dagarna. Jag har sett en mini-strand när jag gått mina promenader så igår gick vi dit för att kolla läget, hur mysig som helst. Lite folk, 5 min promenad från den andra stranden och vattnet var riktigt härligt. Ganska varmt i vattnet här, jag jämför ju med Spanien där det är mycket kallare! Riktigt mysig dag, vi åkte till ett annat ställe på eftermiddagen också som jag ska visa bilder från sen, provade paddle board för första gången (tyvärr inget bildbevis!). :-) Ramlade inte i en enda gång, pjuh! Idag blev en jobbdag deluxe, möte i två timmar och sen har jag och Jon krossat mail/jobb i flera timmar med neddragna rullgardiner. Sad but true. Nu ska vi njuta lite av Monaco innan vi ska äta middag på ett specialställe ikväll! Har hört att det hänger tomater, vindruvor osv inne på restaurangen. Garden restaurant, ska bli spännande! Puss <3

//It’s very crowded here right now, the beach we usually go to is completely full during the day. I’ve seen a mini beach when I’ve been walking so yesterday we went there to see how it was, such a cozy place. Less people, 5 min walk from the other beach and the water was so nice. Pretty warm in the water here, I compare it to Spain where it’s a lot colder! We had a great day, we also went to another place in the afternoon and I’ll show pictures of it later, tried paddle board for the first time (no pictures of it though)! :-) Didn’t fall in the water once, pjuh! Today ended up being a work day deluxe, had a meeting for two hours and then me and Jon crushed emails/work for a few hours with the curtains down. Sad but true. Now we’re enjoying Monaco a bit before we’re having dinner at a special place! Heard it’s hanging tomatos, grapes and so on inside the restaurant. Garden restaurant, will be exciting! Hugs <3

19 reaktioner på “HAPPY PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.