VELVET LOVE

janni-deler-velvet-loveDSC_0854
janni-deler-velvet-loveDSC_0856
janni-deler-velvet-loveDSC_0858
janni-deler-velvet-loveDSC_0863
janni-deler-velvet-loveDSC_0865

Well hello there little love!

Här är den – min nya kompanjon. Åh, jag tycker den är så otroligt fin! Har letat efter en röd väska länge och den här har jag suktat efter… Så hängde den där mitt framför ögonen på mig! :-) Passar på sommaren och även på hösten/vintern, vilket är perfekt. Att en väska kan göra en så glad, haha! Det fick bli en lite större den här gången, ska visa den i en outfit snarast. Kan redan tänka ut hundra sätt att styla den på, då är det ett bra köp… Vad tycker ni? Gillar ni den? :-) Jag är ju inte känd för att köpa “normala” färger när det kommer till handväskor, jag gillar olika färger. Gör det lite roligare tycker jag. Puss! <3

//Here it is – my new companion. Oh, I think it’s so incredibly beautiful! Been looking for a red bag for so long and been wanting this… And it just hung there in front of me! :-) Works in the summer and also during fall/winter, which is perfect. Crazy how a bag can make you this happy, haha! This time I went for a bigger one, will show it in an outfit as soon as possible. Can think of a hundred ways to style it already, it makes it a good buy… What do you guys think? You like it? :-) I’m not known for buying “normal” colors when it comes to bags, I like them in different colors. Makes it more fun I think. Hugs! <3

35 reaktioner på “VELVET LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.