SAY BLUE

janni-deler-say-blueIMG_7360
janni-deler-say-blueIMG_7433
janni-deler-say-blueIMG_7455
janni-deler-say-blueIMG_7448 copy
IMG_7471
janni-deler-say-blueIMG_7416

Vest here!/ Top here!/ Jeans here!/Bag here!   – all from Gina Tricot and the #GinaTricotSayBlue collection!

Lite 70’s vibe, har införskaffat mig en hel del utsvängda jeans nu senaste tiden… Gillar’e! :-) De här plaggen är ur kollektionen “Say Blue” som jag berättade om tidigare, samarbetet mellan Gina Tricot och Say Lou Lou. Massa snygga plagg som man kan matcha på olika sätt. Nu har även musikvideon släppts, så den kan ni se nedan! För att se videon och få hela den coola 360-graders upplevelsen så måste ni se den i antingen Google chrome (om ni tittar från datorn) eller YouTube-appen på mobilen! Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och ska snart åka och klippa mig, det behövs kan jag lova… Mitt hår har växt galet snabbt den här sommaren! Efter det vet jag inte riktigt, får se om det blir en hemmakväll. :-) Puss!

//Some 70’s vibe, I got myself a few pairs of bootcut jeans lately… Like it! :-) These pieces are from the collection “Say Blue” that I told you about before, the collab between Gina Tricot and Say Lou Lou. Lots of nice pieces that you can match in different ways. Now the music video finally released as well, so you can see it below! To see the video and get the cool 360-view experience you need to watch it in either Google chrome (from your computer) or the Youtube-app in the phone! Now I’m back in Stockholm again and will soon go and get my hair cut, I need it badly… My hair has been growing like crazy this summer! After that I don’t really know my plan, maybe going for just a night in. :-) Hugs!

12 reaktioner på “SAY BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.