BREAKFAST OUTDOORS

janni-deler-breakfastDSC_0383
janni-deler-breakfastDSC_0384
janni-deler-breakfastDSC_0387
janni-deler-breakfastDSC_0391

Dreamy breakfast last weekend, outside!

God morgon! Sov över hos pappa inatt, vi kollade Titanic (en av världens bästa filmer tycker jag) och den är ju så lång så somnade där när den var slut. Gick hem tidigt imorse och har precis ätit frukost framför nyhetsmorgon. :-) Förra helgen gick jag hem till Mira som bjöd på drömfrukost utomhus… Smakade smultron-vindruvor, har ni ätit det? Åt upp hela klasen typ, haha! Ska snart röra mig mot Tantolunden för träningspasset jag berättat om tidigare, är riktigt peppad! Solen skiner vilket gör det ännu roligare, såklart. Hoppas jag träffar några av er där! Puss babes, hörs senare <3

//Good morning! Spent the night at my dads, we watched Titanic (one of the best movies ever made I think) and it’s pretty long so I fell asleep when it was finished. Walked home early this morning and just had breakfast infront of the morning news. :-) Last weekend I walked over to Mira who invited me for a dreamy breakfast outside… Had wild strawberry-grapes, have you ever tried it? I had the whole thing, haha! Will soon get going to Tantolunden for the workout I told you about before, I’m really excited! The sun is shining which makes it even more fun, of course. Hopefully I’ll meet some of you there! Hugs babes, talk later <3

16 reaktioner på “BREAKFAST OUTDOORS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.