BEAULIEU SUR MER

janni-deler-beaulieu-franceDSC_0959
janni-deler-beaulieu-franceDSC_0970
janni-deler-beaulieu-franceDSC_0966
janni-deler-beaulieu-franceDSC_0985
janni-deler-beaulieu-franceDSC_0978
janni-deler-beaulieu-franceDSC_0993
janni-deler-beaulieu-franceDSC_1058
janni-deler-beaulieu-franceDSC_1059
janni-deler-beaulieu-franceDSC_1062

Beautiful place 20 minutes from Monaco, Beaulieu sur Mer.

God morgon! Håller på och packar ihop det sista, snart dags för mig att åka till flygplatsen. :-( Jon kör mig så det känns lite skönare, tycker det blir roligare att resa när man får skjuts till eller från flygplatsen. Vet inte varför, haha! Här är stället jag pratade om förut, Beaulieu. Ligger ungefär 15-20 minuter bort med bil och det var ett superhärligt ställe! Blev helt avslappnad när vi satt där, jag och Jon delade på lite ostar (min svaghet) och drack lite virgin drinks. Efter det provade vi paddle board men jag har som sagt inte bildbevis. Riktigt härlig eftermiddag/kväll! Fick använda min nya babe för första gången också.. :-) Nästa gång jag kommer hit vill jag utforska lite mer, finns så mycket ställen man missar när man blir bekväm här. Nu ska jag mysa med Jon sista halvtimmen innan vi hoppar in i bilen, hörs senare! <3

//Good morning! I’m packing up my last things, soon time for me to head to the airport. :-( Jon will drive me there so it feels a bit better, think it’s much more fun to travel when you get a ride to/from the airport. Don’t know why, haha! Here’s the place I told you about earlier, Beaulieu. About 15-20 minutes away with car and it was such a nice place! Got super relaxed when we sat there, me and Jon shared some cheese (my weak spot) and had virgin drinks. After that we tried paddle board but I don’t have pictures of it unfortunately. A great afternoon/night! Got to use my new babe for the first time.. :-) Next time I’m coming here I want to explore some more, there’s so many places you miss when you get to comfortable here. Now I will cuddle with Jon for the last half hour before we’re jumping in the car, talk later! <3

20 reaktioner på “BEAULIEU SUR MER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.