PRINTED SILK

janni-deler-printed-silk-by-malinasDSC_1005
janni-deler-printed-silk-by-malinasDSC_1028
janni-deler-printed-silk-by-malinasDSC_1036
janni-deler-printed-silk-by-malinasDSC_1010
janni-deler-printed-silk-by-malinasDSC_1042

Calvin Klein glasses/ By Malina shirt (here!)/ Bershka shorts/ Chanel bag/ Zanotti shoes

Min strandlook, eller nja… Jag trodde väl inte att det skulle vara strand bara så tog med mig klackar. Fick inte användning av dom om vi säger så! ;-) Det här var i Beaulieu, så mysigt ställe. Idag var vi och körde träningspasset i Tantolunden och det var riktigt kul, och riktigt varmt! Strålande sol och träning, det var ganska tufft. Efter det hängde vi i parken ett tag och sen tog vi en promenad hem, efter det har jag bara packat upp mina väskor och lagat megamiddag. Riktigt smarrigt! Pappa hade med sig min ena resväska från Spanien (som jag lämnade där) så nu måste jag boka tvättstugan igen haha! Nu är det myskväll som gäller, så vi hörs imorgon. PUSS!

//My beach look, naah well… I didn’t think it was just a beach place so I brought heels. Didn’t really get to use them if I put it that way! ;-) This was in Beaulieu, such a cozy place. Today we did the workout in Tantolunden and it was so much fun, and so hot! The sun was right on us during the workout, made it pretty tough. After that we hung out in the park for a while and then took a walk back home, after that I’ve been unpacking my bags and made a mega dinner. So tasty! Dad brought one of my bags from Spain (that I left there) so now I have to book the laundry room again haha! Now it’s chill night mode, so I’ll talk to you guys tomorrow. HUGS!

9 reaktioner på “PRINTED SILK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.