HYDRA MOMENTS

janni-deler-hydra-island-greeceDSC05031
janni-deler-hydra-island-greeceDSC05050
janni-deler-hydraDSC05141
janni-deler-hydra-island-greeceDSC05079
janni-deler-hydra-island-greeceDSC05092
janni-deler-hydra-island-greeceDSC05037
janni-deler-hydra-island-greeceDSC04961 copy
janni-deler-hydra-island-greeceDSC04995
janni-deler-hydra-island-greeceDSC04993

Snaps from Hydra island!

God morgon babes! Hur mår ni? Vaknade precis och väntar på Klara som ska komma hit, vi ska ta en promenad nu på morgonen. Efter det ska jag iväg och spela in lite saker och fota lite, nästa vecka kommer vara ganska kaos så försöker få mycket gjort idag. :-) Fashion week och sen ska jag till Boston på torsdag, berättar mer om det snart! Har kommit fram till att jag är dålig på att använda kameran när jag är hemma i Stockholm, så här kommer lite snaps från Hydra i Grekland. Nu har jag inte så mycket bilder kvar att visa därifrån, kanske tur det om ni tröttnat. ;-) Hydra var iallafall ett av mina favoritstopp på vägen. Fanns tydligen bara en bil på hela ön, ganska ballt! Dags att byta om och göra sig redo för prommis, hörs sen <3

//Good morning babes! How are you? I just woke up and I’m waiting for Klara to arrive, we’re going for a walk now in the morning. After that I’m heading to do some videos and then shoot some pictures, next week will be pretty chaotic so I’m trying to get as much as possible done today. :-) Fashion Week and then I’m going to Boston on thursday, will tell you more about that soon! Realised I’m pretty bad at using my camera when I’m back home in Stockholm, so here’s some snaps from Hydra in Greece. Now I almost don’t have any pictures left to show you from there, maybe good if you’re tired of it. ;-) Hydra was one of my favorite stops on the way. Apparently there was only one car on the entire island, pretty cool! Time to change and get ready for a walk, talk later <3

7 reaktioner på “HYDRA MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.