PATTERNS

janni-deler-patterns-jumpsuitDSC_1416-Redigera
janni-deler-patterns-jumpsuitDSC_1396-Redigera
janni-deler-patterns-jumpsuitDSC_1461-Redigera
janni-deler-patterns-jumpsuitDSC_1439-Redigera copy
janni-deler-patterns-jumpsuitDSC_1451-Redigera
janni-deler-patterns-jumpsuitDSC_1474-Redigera
janni-deler-patterns-jumpsuitDSC_1407-Redigera

Borrowed glasses (Rami’s)/ Nelly jumpsuit (here!)/ Maison Scotch bag/ Nelly shoes

God morgon och hello fashion week! Idag drar det igång så nu är det fullt upp i tre dagar, det slutar ju såklart inte där eftersom vi åker till Boston torsdag morgon. :-) Kul ska det bli iallafall, galen vecka med mycket inplanerat! Såhär såg jag ut igår, älskar att det är sommar i Sverige nu lagom tills jag kom hem. Då kan jag fortsätta med barbent ett tag till. ;-) Ser ni att jag har klippt mig förresten? Ser ju fortfarande långt ut på de här bilderna men klippte av en bit så nu känns det mycket fräschare. Dags för frukost med hela blogg-ligan, kickar igång den här veckan på bästa sätt. Puss! <3

//Good morning and hello fashion week! Today it starts and now it’s a busy schedule ahead for three days, of course it doesn’t end there since we’re going to Boston thursday morning. :-) It will be fun anyhow, crazy week with lots of plans! This was my look from yesterday, love the fact that it’s summer in Sweden now when I finally got back home. I can continue with bare legs a while longer. ;-) Can you see that I cut my hair by the way? It still looks long in these pictures but I cut it off a bit and it feels a lot fresher. Time for breakfast with the entire blog-crew, kick starting this week best way possible. Hugs! <3

18 reaktioner på “PATTERNS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.