HAPPINESS

jannideler-sister
janni-deler-sister

My sister finally had her baby, a beautiful little girl! Can’t wait to meet her…

ÅH vilken dag, den här kommer jag alltid att minnas!!! Jag har blivit moster!! :D Känner mig genast vuxen och sugen på att vara barnvakt och skämma bort den här underbara lilla tjejen massor. <3 Åh vad jag längtar tills jag får träffa henne, och såklart min kära syster och krama om henne första gången som mamma. Häftig känsla. Min syster är min bästa vän, det har alltid varit hon och jag sen jag föddes. Hon har verkligen tagit hand om mig och hjälpt mig att bli den jag är idag, kan inte komma på en människa som är snällare än vad hon är. Nu finns det alltså en mini-Mickis (som min syster heter) och det känns helt galet. Sorry om det blev ett luddigt inlägg men jag är helt uppspelt, vet inte om jag kommer kunna sova inatt haha! Ska ta en dusch nu och sen vänta på ett facetime-samtal… Puss hjärtan!

//OH what a day, I will remember this forever!! I’m now an auntie!! :D Feeling grown up straight away and can’t wait to baby sit and spoil this amazing little girl all I can. <3 Oh I can’t wait to meet her, and of course my lovely sister and give her a hug the first time as a mom. Cool feeling. My sister is my best friend, it’s always been her and me from the day I was born. She’s really taken care of me and helped me become who I am today, I don’t know anyone who’s more kind than her. Now there’s a mini-Mickis (my sisters name) and it just feels insane. Sorry if this post is a bit fuzzy but I’m so excited, don’t know if I’ll be able to sleep tonight haha! Will have a shower and then wait for a face time call… Hugs loves!

15 reaktioner på “HAPPINESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.