GARDEN RESTAURANT

janni-deler-garden-restaurant-mas-provencalDSC_1308
janni-deler-garden-restaurant-mas-provencalDSC_1304
janni-deler-garden-restaurant-mas-provencalDSC_1310
janni-deler-garden-restaurant-mas-provencalDSC_1325
janni-deler-garden-restaurant-mas-provencalDSC_1320
janni-deler-garden-restaurant-mas-provencalDSC_1329
janni-deler-garden-restaurant-mas-provencalDSC_1317
janni-deler-garden-restaurant-mas-provencalDSC_1332
janni-deler-garden-restaurant-mas-provencalDSC_1337
janni-deler-garden-restaurant-mas-provencalDSC_1340

Romantic dinner with my love, one of the craziest restaurants I’ve been to!

Innan jag åkte hem från Monaco så passade jag och Jon på att gå ut och äta en romantic dinner. ;-) Vi hörde om ett ställe som skulle vara väldigt speciellt, och det kan man ju lugnt säga att det var… Mas Provencal heter det och ligger ca 15 min med bil från Monaco. Vi kom in i en trädgård, blommor överallt, träd mitt i restaurangen och tomater/citroner hängandes från taket. Maten ska vi snart gå in på, den var magisk! Vi åt tre rätters (tror det var alternativet man kunde ta), vi åt deras specialité till förrätt som var parmesan-risotto. Ser ni den stora osten? Det var en 100-kilos parmesan som dom lagat risotton i, och ni vet ju hur svag jag är för ost… Åt två portioner, man fick tydligen påfyllning. ;-) Efter det åt jag räkor, på riktigt de godaste räkorna jag ätit i mitt liv. Ser inte så mycket ut för världen men smaken, mums! Vi avslutade med choklad mousse och äppelpaj som vi delade på, och efter det rullade vi ut bland blommorna och hem. Hett tips om ni är i krokarna där, jag kommer garanterat gå tillbaka! Puss, hoppas ni har en fin dag. Min har varit ganska hektisk än så länge! <3

//Before I left Monaco me and Jon took the chance to go out for a romantic dinner. ;-) We heard of this one place that was very special, and you can for sure say that about this… Mas Provencal is the name and it’s around 15 min by car from Monaco. We arrived in a small garden, flowers everywhere, trees in the middle of the restaurant and tomatoes/lemons hanging from the roof. We’re soon talking about the food, it was amazing! We had a three course meal (think it was the only option), we had their specialty for starter that was a parmesan risotto. Can you see the cheese? It was a 100-kilo parmesan that they had cooked the risotto in, and you know my weakness when it comes to cheese… Had two portions, apparently you got a refill. ;-) After that I had shrimps, seriously the best shrimps I’ve ever had. Maybe don’t look like much for the world but the taste, yum! We finished it all with chocolate mousse and apple pie to share, and after that we rolled out by the flowers and went back home. Great tip if you’re around, I will for sure go back! Hugs, hope you guys have a lovely day. Mine have been pretty hectic so far! <3  

18 reaktioner på “GARDEN RESTAURANT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.