GOOD VIBES

janni-deler-ribbed-set-gina-tricotDSC_1641-Redigera
janni-deler-ribbed-set-gina-tricotDSC_1589-Redigera
janni-deler-ribbed-set-gina-tricotDSC_1573-Redigera
janni-deler-ribbed-set-gina-tricotDSC_1588-Redigera
janni-deler-ribbed-set-gina-tricotDSC_1631-Redigera
janni-deler-ribbed-set-gina-tricotDSC_1636-Redigera
janni-deler-ribbed-set-gina-tricotDSC_1666-Redigera

Calvin Klein glasses/ Gina tricot set/ Chanel bag/ Nelly shoes

God morgon! Här är min första look från modeveckan, körde på helsvart för en gångs skull. En röd liten touch bara! ;-) Jag valde att vara ganska bekväm, tog på mig sneakers och kände yes vad skönt. Bara det att jag fick världens skavsår, haha! Nya skor är inte ultimat när man ska springa runt en hel dag. Har startat dagen med ett tidigt möte och nu sitter jag och smygbloggar under mitt andra möte. Woops! ;-) Ska sätta mig in i det nu och efter det – springa vidare på visningar. Kul dag framför mig! Ha en fin dag så hörs vi sen, puss <3

//Good morning! Here’s my first look from fashion week, went for all black for once. Just a little touch of red! ;-) I chose to be pretty comfortable, wore sneakers and just felt yes that’s nice. Just the fact that I got blisters on my feet, haha! New shoes is not the ultimate way to go when you’re running around a full on day. Started the day with an early meeting and now I’m blogging when no one sees during my second meeting. Woops! ;-) Will start to focus on it now and after that – run to the fashion shows. Fun day ahead of me! Have a great day and I’ll talk to you later, hugs <3

22 reaktioner på “GOOD VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.