FW SNAPS

janni-deler-fw-snapshotsDSC_1487
janni-deler-fw-snapshotsDSC_1511
janni-deler-fw-snapshotsDSC_1524
janni-deler-fw-snapshotsDSC_1719
janni-deler-fw-snapshotsDSC_1721
janni-deler-fw-snapshotsDSC_1696
janni-deler-fw-snapshotsDSC_1754
janni-deler-fw-snapshotsDSC_1767
janni-deler-fw-snapshotsDSC_1726
janni-deler-fw-snapshotsDSC_1784
janni-deler-fw-snapshotsDSC_1807

Some snaps from yesterday’s fashion week!

Lite snaps från igår, kläder, vänner, smoothies och datortid. :-) Jag gillade Stylein och J.Lindeberg bäst, riktigt fina grejer. Mycket kostymer och fransar, markerade axlar… I like! Körde på kostym idag, en knallrosa som ni ska få se sen. Älskar den! Jag blir väldigt inspirerad under fashion week, inte bara från visningarna utan även av allt folk som är där. Mycket snygga kläder och härligt matchade looks. Kan bara gå runt utanför och spana! :-) Idag har jag tagit det ganska lugnt nu på dagen, prioriterade att jobba undan en hel del så har suttit på kontoret ett tag nu. Ska iväg på nästa visning om någon timme och senare ikväll är det middag med blogg-gänget. Puss så länge! <3

//Some snaps from yesterday, clothes, friends, smoothies and computer time. :-) I liked Stylein and J.Linderberg the most, so many nice things. Lots of suits and fringes, focus on the shoulders… I like! Went for a suit today, a pop pink one that I’ll show you later. Love it! I get so inspired during fashion week, not just from the shows but also from all the people around there. Lots of nice clothes and great matching outfits. Can just walk around and look! :-) Today’s been a pretty calm one during the day, I decided to get some work out of the way instead so been at the office for a while now. Heading to the next show in an hour and later tonight we have dinner planned with the blog crew. Hugs babes! <3

9 reaktioner på “FW SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.