USINE

janni-deler-usine-stockholmDSC_2436
janni-deler-usine-stockholmDSC_2456
janni-deler-usine-stockholmDSC_2464
janni-deler-usine-stockholmDSC_2426
janni-deler-usine-stockholmDSC_2475

Cozy dinner after shows yesterday, at Usine!

Igår efter visningarna så bestämde vi att dra ut och käka, vi åt på Usine på söder och det var lika gott som vanligt… Härligt att hänga med alla efter en heldag när man flängt runt! Jag åt tonfisktartar till förrätt och sen fortsatte jag i fisk-spåret och åt röding med potatis. Jag gick mest loss på pommes i tryffel-majjo, alltså det kan vara bland det godaste som finns. Är inget pommes-fan i vanliga fall men med tryffelsås, yum! ;-) Idag har varit lite kaos, för mycket att göra men nu har jag packat och är redo att åka till Boston! Taxin kommer 05.45 imorgon bitti, så ska sova tidigt. En dusch, lite mail och sen – sömn! Hörs innan vi lyfter imorgon, hoppas ni har en mysig kväll. Puss <3

//Last night after the shows we decided to go out for dinner, we went to Usine and it was just as good as usual… Nice to hang out with the crew after a day when it feels like you’ve been all over the place! I had tuna tartar for starter and then continued with fish, had char (don’t know the correct translation) with potatoes. I mostly went for the fries with truffle mayo, may be the tastiest thing there is. I’m usually not a fries-fan but with the truffle sauce, yum! ;-) Today’s been pretty chaotic, too much to do but now I’ve packed my bags and I’m ready to go to Boston! The cab will arrive 05.45 tomorrow morning, so I’m going to bed early. A shower, some emails and then – sleep! Talk before we take off tomorrow, hope you guys have a cozy night. Hugs <3

3 reaktioner på “USINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.