HOTEL BREAKKIE

janni-deler-hotel-breakfast-lydmar-hotell-stockholmDSC_1479
janni-deler-hotel-breakfast-lydmar-hotell-stockholmDSC_1480
janni-deler-hotel-breakfast-lydmar-hotell-stockholmDSC_1482
janni-deler-hotel-breakfast-lydmar-hotell-stockholmDSC_1485

Hotel breakfast in my heart… <3

God morgon till er! Känns knäppt att skriva eftersom jag ska sova… :-) Men, när jag vaknar är det äntligen dags för hotellfrukost! Haha, det finns inget bättre än en mega-frulle. Såhär startade vi fashion week, på Lydmar Hotell i Stockholm. Jag gillar när man är utomlands och får se vad som finns, inget slår dock en svensk hotellfrulle. Oslagbar tycker jag! Idag ska vi förbi Reebok’s huvudkontor, hörde även rykten om att vi ska köra ett crossfit-pass med de som jobbar där. Ska bli sjukt kul!! Så det är viktigt att ladda upp rejält, måste ju visa vad man går för. ;-) Kommer vara fullt ös med plåtningar och annat så jag kikar in här så fort jag får tid över. Tills dess – ha en grym dag babes! <3

//Good morning to you guys! Feels weird to write that since I’m going to bed… ;-) But, when I wake up it’s finally time for some hotel breakfast! Haha, there’s nothing better than a huge breakfast. We started fashion week like this, at Lydmar Hotel in Stockholm. I like when you’re in another country and get to see what they have, there’s nothing that can beat a swedish breakkie though. Unbeatable in my opinion! Today we’re going to Reebok’s head quarters, also heard some rumours about a crossfit workout with the crew that works there. Can’t wait! So it’s important that I fuel up a lot, have to show them what I can do. ;-) Will be a busy day with photoshoots and other things so I’ll check in here as soon as I get some time over. Until then – have an awesome day babes! <3

11 reaktioner på “HOTEL BREAKKIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.