STREETS OF BOSTON

janni-deler-boston-outfit8S0A9326-Redigera
janni-deler-boston-outfit8S0A9367-Redigera-2
janni-deler-boston-outfit8S0A9355
janni-deler-boston-outfit8S0A9346
janni-deler-boston-outfit8S0A9400

By Malinas jacket (SS 16)/ Bershka top/ Levis shorts (here!)/ Givenchy bag/ Public Desire shoes    Photo: Rasmus Lindahl

En look från Boston, ganska simpel men jag piffade till den lite med kavajen. :-) ÄLSKAR färgen på den. Kommer piffa upp gråa dagar som idag. Herregud vilket tråkväder det varit idag, men för en gångs skull var jag faktiskt ganska glad för det. Har legat inne hela dagen och segat mig. Orkade gå och handla (gissar att jag kände mig tvungen) men inte packa upp, får ta tag i mitt liv imorgon igen. Nu ska jag göra lite te, käka naturgodis (mums) och kolla film. All by myself faktiskt, händer inte så ofta men det ska bli mysigt! Puss hjärtan, hörs imorgon! <3

_______________________________

//A look from Boston, pretty simple but I spiced it up a little with the blazer. :-) LOVE the color of it. Will make grey days like today a lot more fun. Oh my it’s been sad weather today, but for once I was actually pretty happy for it. Been inside all day and just chilled. Had energy to go and buy food (guess I had to) but did not unpack, have to start my life again tomorrow. Now I’m going to make some tea, have chocolate covered nuts (yum) and watch a movie. All by myself actually, doesn’t happen that often but it’ll be cozy! Hugs loves, talk tomorrow! <3

18 reaktioner på “STREETS OF BOSTON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.