COFFEE.

janni-deler-coffeeDSC_3748
janni-deler-coffeeDSC_3749
janni-deler-coffeeDSC_3762
janni-deler-coffeeDSC_3759

Need a lot of it today, coffee…

God morgon! Yes, vaknade nyss. Sov 10,5 timmar inatt, snacka om att ligga på minus. Brukar alltid vakna tidigt och speciellt om jag gått och lagt mig tidigt men eftersom vi inte sov så mycket där borta så sov jag ut ordentligt! Riktigt skönt! :D Nu ska jag packa upp, boka tvättstugan och maila hela dagen. Ligger efter om jag säger så! Blir mycket kaffe idag, har faktiskt äntligen skaffat en kaffemaskin. Vet ni hur gott det är? Dricker minst tre om dagen nu när jag är hemma. ;-) Dags att ta tag i allt, hörs lite senare. Puss!

//Good morning! Yes, I just woke up. Slept 10,5 hours last night, talk about being on minus when it comes to sleeping. I usually always wake up early and especially when I go to bed early but since we didn’t sleep much over there I really needed it! Feels so good! :D Now I have to unpack, book the laundry room and do emails all day. I’m a bit behind at the moment! Will end up with lots of coffee today, actually just got me a coffee machine. Do you know how good it is? I have at least three a day now when I’m at home. ;-) Time for me to start with all the things I have to do, talk later. Hugs!

19 reaktioner på “COFFEE.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.