REEBOK HEAD OFFICE

janni-deler-reebok-headoffice-ss16-bostonDSC_2794
janni-deler-reebok-headoffice-ss16-bostonDSC_2795
janni-deler-reebok-headoffice-ss16-bostonDSC_2809
janni-deler-reebok-headoffice-ss16-bostonDSC_2813
janni-deler-reebok-headoffice-ss16-bostonDSC_2796 copy
janni-deler-reebok-headoffice-ss16-bostonDSC_2799
janni-deler-reebok-headoffice-ss16-bostonDSC_2819

Checking out the new collection at Reebok’s head office, oh my I can’t wait for it…

I Boston var vi ju förbi Reeboks huvudkontor och kollade runt, wow vilket ställe! Vi fick kolla in de nya kollektionerna som kommer ut senare, i början på nästa år tror jag. Ville ha typ allt! Kolla skinn-shortsen, sport topparna och skorna… Vi hade en heldag där och provade på att träna crossfit i deras egna box dom har på kontoret. Riktigt kul och tränarna var bland de bästa jag tränat med! Efter den heldagen plåtade vi första kampanjbilderna, som ni förstår har vi inte haft supermycket tid över där borta. ;-) Fullt ös medvetslös. Det är ungefär hur jag känner mig nu också, halvt medvetslös. Har tagit en riktigt lång dusch, nu ska jag ta mig i kragen och gå och handla lite och sen packa upp. Lika bra att göra det direkt! Hörs sen, puss! <3

____________________________________

//In Boston we went by Reebok’s head office and looked around, wow what a place! We got to check out the new collections that will be out later, in the beginning of next year I think. Wanted like everything! Check out the leather shorts, sports bras and the shoes… We had a full day there and also tried crossfit at their own box they have at the office. So fun to try and the trainers were some of the best ones I’ve trained with! After that full on day we shot the first campaign pictures, as you understand we didn’t have lots of free time over there. ;-) Full gas all the way. I don’t really feel energised at the moment, half asleep. Took a really long shower, now I have to go to the store and buy some food and then unpack my bags. I like to do it straight away! Talk later, hugs! <3

4 reaktioner på “REEBOK HEAD OFFICE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.