FASHION SHOW

janni-deler-mayla-showDSC_2485
janni-deler-mayla-showDSC_2481
janni-deler-mayla-showDSC_2489
janni-deler-mayla-showDSC_2496
janni-deler-mayla-showDSC_2492
janni-deler-mayla-showDSC_2500
janni-deler-mayla-showDSC_2511
janni-deler-mayla-showDSC_2514
janni-deler-mayla-showDSC_2533
janni-deler-mayla-showDSC_2536

Some snaps from Mayla’s fashion show and backstage!

Under fashion week var vi på Mayla’s visning och vi fick även gå backstage innan visningen började, tycker det är så kul att se vad som händer där bakom. :-) Skorna som användes vad väldigt speciella och väldigt söta, haha! Jag gillade en hel del av kläderna som visades, fina print och skärningar. Det var ett par byxor jag fastnade för lite extra, såg ut som mockabyxor som var utsvängda… Riktigt fina! Vi gick dit tillsammans med Oral-B eftersom vi samarbetar med dom under deras kampanj #comeasyouare” som även Mayla är engagerad i och står bakom. Gillar ni mode och vill se hur allt går till när man designar kan ni nu vinna en träff med Mayla där ni får se hur processen går till när hon designar och fråga allt ni vill veta. Vill man bli designer i framtiden kan det vara riktigt bra att få se/höra! :-) Kommentera varför just du ska vinna så väljer jag en vinnare den 9e september! Lycka till babes, puss <3

//During fashion week we went to Mayla’s show and we also got to go backstage before the show, think it’s so fun to see what happens behind the scenes. :-) The shoes they used were really special and very cute, haha! I liked lots of the clothes they showed, nice prints and cuts. A pair of trousers got me a little extra, looked like suede ones with bootcut… Really beautiful! We went there with Oral-B since we’re collaborating with them during their campaign “#comeasyouare” that also Mayla is very active in. If you like fashion and want to know how everything goes when you design you can now win a meet and greet with Mayla where you get so see the process and ask everything you want to know. If you want to be a designer in the future I think it’s a great opportunity to see/hear! :-) Comment below why just you should win and I’ll pick a winner september 9th! Good luck babes, hugs <3

8 reaktioner på “FASHION SHOW”

 • Vanessa says:

  Hej Vanessa heter jag och är 18år. Jag läser mode design på drottning Blanka i Göteborg. Jag läste först ekonomi men bytte sedan linje till mode design eftersom att det kändes mer rätt, mer jag. Jag brinner för kläder, att komma på egna designer, att få veta kvalité. Tex skillnaden på en chanel väska och en väska från hm, vad som gör att en chanel väska kan vara så obegripligt dyr. Tycker det är väldigt roligt att följa klädeshistorian. Se hur modet förendrar sig hela tiden. Vad kläder säger om en persons personlighet. Jag följer inte alla mode trender utan försöker hitta mina egna stil, kombinera. I början när jag började läsa mode design var jag inställd på att jag ville jobba som stylist eller inköpare i framtiden. Men nu på senaste har jag fastnat mer för att designa och att det är den stora drömmen i framtiden. Jag ser ofta plagg som jag tänker, men tänk om man la till dem axelbanden, eller den kjolen osv för att göra det till min egna look.

  Det hade varit en dröm att få möta en designer med ett så stort varumärke. Att få se hur det går till, se skisser, fråga hur man bygger upp en starkt klädesvarumärke. Hade varit otroligt roligt och häftigt att få vinna. Tack och din blogg är bäst Janni!

 • The fashion show looks like lots of fun and I love your outfit!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Karin says:

  Hej! Jag heter Karin och har sedan barnsben haft ett brinnande intresse för kläder och design. Mina kompisar köpte lösviktsgodis på lördagar medan jag gick och köpte tyg för att sy olika kläder till mina bratz. Idag finns intresset fortfarande kvar och mayla är ett av de märkena jag söker inspiration hos, därför skulle denna möjlighet vara en dröm för mig.
  Kram

 • Moa från Mora says:

  Hej, jag läser en kurs inom strategisk design och produktutveckling och har fallit pladask för just design! Processerna, allt jobb bakom och den livliga kreativiteten gör mig alldeles sprallig av lycka och inspirerar mig något enormt och får mig att vilja satsa mer än helhjärtat på design och allt vad det innebär! Kläder har alltid varit ett stort intresse, även om jag fortfarande känner att jag håller på att hitta min egna stil så älskar jag att inspireras av andras. Med min ekonomiutbildning som bakgrund där hållbarhet blev den självklara inriktningen hos mig, tror jag att jag tillsammans med andra kan inspirera till en hållbar designprocess inom mode som är en av de ledande och fortsatt växande industrierna. Därför skulle jag mer än gärna vilja få uppleva denna otroliga möjlighet att få vara med och se hela designprocessen, från idé till verklighet hos ett så starkt varumärke som just Mayla.

 • Elsa Winge says:

  Typ exakt likadana byxor kan du hitta på Zara! Köpte nämligen själv ett par förra veckan , visserligen i Paris men de borde finnas i Stockholm också! ;)

 • Gabriella says:

  Hej!
  Det här känns intressant för mig att delta i, så jag försöker och är med och tävlar.
  Jag heter Gabriella och jag studerar nu mitt tredje år i “Textil Design”, vilket betyder att jag bland annat utbildar mig i mönsterkonstruktion, form, design, textil (you name it) för att en dag troligtvis jobba med det som Marlene Abraham jobbar med. Mitt största mål är ju självklart att när jag är färdigutbildad, starta eget företag och jobba som en designer. Att få träffa Marlene är för mig en erfarenhet inför den framtiden som jag har inom modedesigner. Det här är en erfarenhet som är nyttig för mig, mina studier, mitt mål, min önskan och min framtid. Jag hoppas verkligen att jag tar hem det här. Det vore väldigt intressant att få se vad det är jag har satt mig in i. Kram.

 • Hej!

  Gud vilken underbar tävling, det skulle betyda så mycket för mig att vinna detta. Jag har hela mitt liv varit intresserad av mode design och att sy. Det är verkligen mig dröm att bli mode designer och jag ska ge allt för att försöka nå den drömmen. Mitt motto är, vill man nånting tillräckligt mycket kan man åstadkomma nästan vad som helst :) Jag har lagt ner hela det senaste året på att skapa en portfolio för att komma in på min drömskola i Milano och fick besked nyligen att jag kommit in. Kände mig som den lyckligaste på jorden när jag fick det brevet.

  Jag designar och syr mycket av mina egna kläder själv och har startat en blogg där jag delar med mig av mina designs och min väg till mitt drömyrke. Jag suger verkligen åt mig alla tips jag kan få och vill ta del av alla andras erfarenheter och lära mig av dom. Därför skulle det betyda jätte mycket för mig att få träffa en sån ikon som Mala. Det skulle vara en riktig boost för mig och en otrolig erfarenhet för när jag nu ska börja skolan i höst i Milano.

 • Mikaela says:

  Sen i torsdags har jag skrivit och skrivit och sedan suddat för att jag inte vet hur jag ska kunna förklara hur mycket denna chans skulle betyda för mig. Har på senaste åren funderat på att starta ett eget företag då kläder är i sikte och målet är självklart en egen klädlinje. Att allt är valt med omsorg och kärlek. För mig som har blivit så osäker på senaste tiden så skulle det här ge en sån stor push och sätta mig rakt mot målet igen. Sen jag var liten har jag sytt kläder till mig själv och självklart till vovven här hemma då han är den bästa modellen här av oss alla ;) Tackar för möjligheten att få tävla och hoppas att det blir en värdig vinnare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.