DINNER.

janni-deler-dinner-gastrofy-chickenDSC_1354
janni-deler-dinner-gastrofy-chickenDSC_1356
janni-deler-dinner-gastrofy-chickenDSC_1357
janni-deler-dinner-gastrofy-chickenDSC_1361
janni-deler-dinner-gastrofy-chickenDSC_1363
janni-deler-dinner-gastrofy-chickenDSC_1375
janni-deler-dinner-gastrofy-chickenDSC_1364

An amazing dinner I cooked a few days ago, chicken with potatoes and garlic sauce!

Jag brukar ju oftast inte laga så avancerad mat, jag älskar det men det har bara blivit så att jag gör något lätt eller köper färdigt när jag är hemma. Jon däremot brukar oftast laga mat, det har bara blivit så att han tar tag i det. :-) Men, jag fick hem en påse från Gastrofy för att prova på och jag måste säga att jag blev chockad över hur gott och enkelt det var! Jag bjöd över Klara på middag (för att det är roligare om man är två) och så lagade jag ihop detta. Superenkelt, det vara bara kyckling, potatis, lök, lite färska örter och in i ugnen. Gjorde en sås på creme fraiche, vitlök och basilika till som blev supersmarrig! Glad över hur enkelt det var, får nog prova på en påse till haha! Nu ska jag sova snart, ska upp tidigt imorgon och åka till GBG över dagen… Puss och god natt! <3

//I usually don’t cook advanced food that often, I love to cook but the last time I’ve just made something quick or bought something ready when I’m at home. Jon on the other hand usually cook, it’s just how it is and he’s the one doing it. :-) But, I got a food bag from Gastrofy to try and I have to say that I was chocked over how tasty and easy it was! I invited Klara for dinner (it’s more fun when you’re two) and I made this. Super easy, just chicken, potatoes, onion, some fresh herbs and in to the oven. Made a sauce with creme fraiche, garlic and basil that was really yummy! Happy over how simple it was, have to try another bag haha! Soon time for me to sleep, have to wake up early tomorrow and go to Gothenburg for the day… Kisses and good night! <3

7 reaktioner på “DINNER.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.